פורטרט בפוטושופ

• הוסף לסימניות
:)

קבצים מצורפים

• בנצי.jpg
    1.3 MB · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
הכיוון בסדר

מעניין מה יהיה הסופי כי אני לא רואה כאן עדיין משהו סופי

יכול להיות שאני טועה

• הוסף לסימניות
אני דווקא מאוד אוהב !
הרבה יותר מעניין מאשר תמונה אמיתית ממש !
אם כי יש פה ושם לכלוכים שהורסים
(הרקע השחור גם ..?)

• הוסף לסימניות
יפה מאוד!
נותן אוירה,
גם לי מרגיש שחסר פה קצת גימור

• הוסף לסימניות
חזק ממש!! מאד מאד מיוחד.
גם לי נראה שכדאי לעבד יותר במיוחד שמדובר בתינוק שאמור לשדר משהו חלק ורך. אבל חי ומקסים.

• הוסף לסימניות
מקסים!
ממבט ראשון זה היה נראה תמונה של תינוק שמשוח בקרם הגנה...
לדעתי, תחליקי יותר את הכתמים, ותחדדי במקומות שצריך..
הצלחות :)

• הוסף לסימניות
מקסים. צריך לעבוד קצת על השילובים של הגוונים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תמנתי;946504:
מקסים. צריך לעבוד קצת על השילובים של הגוונים.

דוקא אני אוהבת שהמעברים לא מוחלקים ויש משיכות צבע מודגשות, זה חלק מהיופי לדעתי.
מה שחסר כאן , לטעמי, זה הצללות. להשתמש בכהה, להצליל - בלי לפחד...

עבודה כלבבי! מיוחד מיוחד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה