פורים בלי כלה???

• הוסף לסימניות
אין מצב פורים בלי כלה בבית של בנות...:)

קבצים מצורפים

• IMG_8320.jpg
    IMG_8320.jpg
    1.6 MB · צפיות: 93
  • IMG_8324.jpg
    IMG_8324.jpg
    1.5 MB · צפיות: 75
  • הוסף לסימניות
ממש מתוקה!
ברור חייבים כלה, איך לא היה פה עד עכשיו?!

• הוסף לסימניות
מתוקה ומושקעת!!!
התאורה האחורית מהממת
הקדמית חלשה קצת...

• הוסף לסימניות
כלה חמודה מאד.
תאורה אחורית יפיפייה
והלובן בעיניים מדי חזק לעומת התאורה הקדמית.

• הוסף לסימניות
עכשיו יותר טוב?

קבצים מצורפים

• IMG_8320.jpg
    4 MB · צפיות: 32
  • הוסף לסימניות
הכיון שלי הוא כזה

• הוסף לסימניות
כמו כלה אמיתי!
אני עם מסך קטן ובכל זאת בולט לי מאוד התאורת שיער שכל כך יפה, וכמו שאמרו לגבי העיניים - מן הסתם עשית חידוד או הדגשה, תורידי מהאזור הלבן. לא מסובך. אגב אני רואה את זה הרבה פה בפורום שהלבן בעיניים גם מודגש וזה פחות יפה. לכלה שלך יש משטח עין גדול (שזה מהמם) ולכן פה זה בלט.

• הוסף לסימניות
התמונה יפה!
העריכה של רותי מעולה

• הוסף לסימניות
המבט שלה מטריף!!
צילום מעולה ותאורת שיער יפיפיה!
העריכה שלך לטעמי יותר יפה, רק להוריד מעט מהלובן בעיניים כי זה מידי בולט

• הוסף לסימניות
תודה על ההערות וההדרכה
תיקנתי, מקווה שעכשיו זה בסדר....

• הוסף לסימניות
משו משו!!

תאורה אחורית מקסימה

אהבתיי את הרקע הוא מדגיש את השמלה.

• הוסף לסימניות
וואו רבקי!!! כלה יפייפיה ומושקעת!
תמונות מקסימות! גם אותי תפסה התאורה האחורית....מקסים!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה