תחפושת קנויה או תפורה לבד, פשוט, יש לי ילד מתוק מדבש בלי עין הרע, שכולם אומרים לנו שהכי מתאים לחפש אותו לבובה שימעלה, מלבד זאת שהוא אוהב מאד את הבובה הזו, ומדבר אליה ועליה כל היום, זה פשוט תפור עליו, יש את התחפושת הזו מוכנה לקניה או שאני צריכה לתפור לבד?נכתב ע"י יהודה ק;522137:בובה שימעלה ובובה רבקלה
נכתב ע"י ג.ח;522353:אני צריכה הסבר איך להכין תחפושות של גזר לתינוקת בת 10 חודשים, איך לעשות את העלים על הראש...?
אני מחפשת את הבן- לסבא אליעזר, הבת- לסבתא אלישבע, והקטנה- לגזר...
רעיונות לביצוע יתקבלו בשמחה!
תודה רבה!
קניתי בסופר דיל בב"ב והבן שלי היה בן 3.5 אבל, קצת נמוך לגילו, זה יכול להתאים בגודל גם לילד קטן ממנו, אבל, גבוה יותר.נכתב ע"י free;522427:BRO אפשר לשאול איפה קנית את התחפושת? בן כמה היה הילד?
גם אני אשמח לדעת זאת.נכתב ע"י bbr;522451:משהו יכול להסביר איך לעשות כובע איכותי של אופה מאיזה חומרים ואם יש תמונה אז זה פשוט יהיה מושלם
מסול- חומר רך ונוח. לגזע כדאי להצמיד עמוד שדרה יותר קשיח (מפוליגל, או משהו כזה)נכתב ע"י תרצה;522733:גם אני אשמח לדעת זאת.
ועוד שאלה: אני רוצה להכין עץ דקל כדי לחבר לתחפושת מאחורה (דבורה הנביאה - תחת התומר) איך אתם מציעים לבצע את הדקל? באופן שלא ישרוט את העוברים ושבים ולא יכביד על הנושאת אותו - שיהיה קל לחבר וקל להוריד כשרוצים להכנס לרכב, או לשבת לאכול במנוחה... יש למישהו רעיון?
איזו תחפושת מהממת!!!! מאיפה המטפחת?הרבצין שלי...
תחפושת שהפילה את כוולם))
היתה גם חצאית וגרביים חומות
אולתר בלילה שלפני פורים
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים