פורים מתקרב!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי12;1184824:
מצד אחד למי יש חשק להתחיל לחשוב על תחפושת בכזה מצב ?
ששני ילדים שוכבים במצב קשה, שהורים אבדו 2 בנות יקרות
אני חושבת לעצמי במקום להשקיע (ולהנות) בהכנת תחפושת מושקעת ומקורית (כמו שאני אוהבת) אולי במקום זה להרבות בתהילים ובמעשי חסד.
(לא אומרת שלא אחפש את ילדי , אבל לא אשקיע על זה יותר מיממה לפני פורים)
מה אתם אומרים?
חוצמזה לתרומה לאשכול הנוכחי - מי שרוצה יש פה רעיון חמוד ולא דורש הרבה השקעה
http://www.yeshla.co.il/content/הכנת-תחפושת-של-מרבה-רגליים

עד פורים אמא של משפחת גרוס תכין 2 תחפושות והם ילכו איתם בבריאות ובשמחה לתלמוד תורה.
אמנם בכאב גדול, על 2 התחפושות שאינן
אבל עם הרבה הודיה להקב"ה על הצלתם המלאה של הילדים.

תגידו אמן!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שולה;1185166:
עד פורים אמא של משפחת גרוס תכין 2 תחפושות והם ילכו איתם בבריאות ובשמחה לתלמוד תורה.
אמנם בכאב גדול, על 2 התחפושות שאינן
אבל עם הרבה הודיה להקב"ה על הצלתם המלאה של הילדים.

תגידו אמן!

אמן!!!

• הוסף לסימניות
אני צרריכה למצוא את התמונה
מיד כשאמצא אעלה בל"נ

• הוסף לסימניות
ראיתי פעם ילדה שהתחפשה לתינוק בפדיון. זה היה מדהים!!
אין לי מושג איך ביצעו אבל היא היתה מחופשת לתינוק, בגדים לבנים ומלמלות, וכובע תינוק לבן עם קשירה תכלת ומקושטת כולה בתכשיטי זהב, מסביבה איכשהו היה מגש מלא בשומים וסוכרים בתוך טול. גרבי תינוק מתקפלות וכו', אהבתי!!

• הוסף לסימניות
מוכרת סוכר:
את הסינר עשיתי ממפה שעונית לשולחן שמוכרים ברח' ר' עקיבא לפי מטר - ממש קלי קלות להכנה ומתכבס בקלות.
בגב מאחורה היה לה מודעה עם למנציה - מחירי ימבמם לפורים - מודעה הומוריסטית.

ביד היא החזיקה סיר פלא (שהיה תלוי עם חוט שקוף לצוואר כדי שלא יהיה כבד מידי) ובפנים שמתי אריזת חב' סוכר ובתוכו קוביות סוכר לחלוקה, פוך סינטטי, ובחור של סיר הפלא העמדתי מקלות סוכר - הדבקתי הכל עם דבק חם, וכן יצרתי מקל סוכר אחד מוכן.

כל מי שראה את התחפושת התלהב מאד...
בהצלחה!!!

קבצים מצורפים

• תחפושת.pdf
    KB 42.7 · צפיות: 82
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י skl;1185672:
מוכרת סוכר:
את הסינר עשיתי ממפה שעונית לשולחן שמוכרים ברח' ר' עקיבא לפי מטר - ממש קלי קלות להכנה ומתכבס בקלות.
בגב מאחורה היה לה מודעה עם למנציה - מחירי ימבמם לפורים - מודעה הומוריסטית.

ביד היא החזיקה סיר פלא (שהיה תלוי עם חוט שקוף לצוואר כדי שלא יהיה כבד מידי) ובפנים שמתי אריזת חב' סוכר ובתוכו קוביות סוכר לחלוקה, פוך סינטטי, ובחור של סיר הפלא העמדתי מקלות סוכר - הדבקתי הכל עם דבק חם, וכן יצרתי מקל סוכר אחד מוכן.

כל מי שראה את התחפושת התלהב מאד...
בהצלחה!!!
אפשר לכבס מפת שעוונית??

• הוסף לסימניות
כן, אני מכבסת קבוע את המפה שלי בבית. תוכנית רגילה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי12;1184824:
מצד אחד למי יש חשק להתחיל לחשוב על תחפושת בכזה מצב ?
ששני ילדים שוכבים במצב קשה, שהורים אבדו 2 בנות יקרות
אני חושבת לעצמי במקום להשקיע (ולהנות) בהכנת תחפושת מושקעת ומקורית (כמו שאני אוהבת) אולי במקום זה להרבות בתהילים ובמעשי חסד.
(לא אומרת שלא אחפש את ילדי , אבל לא אשקיע על זה יותר מיממה לפני פורים)
מה אתם אומרים?
חוצמזה לתרומה לאשכול הנוכחי - מי שרוצה יש פה רעיון חמוד ולא דורש הרבה השקעה
http://www.yeshla.co.il/content/הכנת-תחפושת-של-מרבה-רגליים
ככה אנחנו היהודים
מצליחים לשלב עצב עם שמחה יחד
בתוך הגלות הכללית והפרטית של כל אחד
היו אנשים שלא האמינו שאחרי השואה יהודי יסכים לחייך
רק כך אנחנו מצליחים לעבור את הגלות ולשרוד את האסונות של עם ישראל/

• הוסף לסימניות
אני הייתי פעם דייגת
אמא שלי הכינה לי רשת מחוברת למקל ותפרה לי דגים ממולאים צמר גפן, ותולעת לחכה...
הייתי בת 10-11

• הוסף לסימניות
עשיתי מוכר סוכר לאחותי כשהייתה בכיתה ו'

לקחתי קופסת מגבעות של פרסטר, חתכתי את החלק העליון, והשארתי את המשושה עם העיגול באמצע - על כל זה ריססתי בספריי כסף, הדבקתי אקריליין על הדפנות, כמה שיפודים מעל, פאת תלתלים ענקית, כובע טמבל קטן, חולצה משובצת פרומה בקצוות - והרי לכם מוכר ימבמבם :D

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י כוכב מאיר;1187939:
לתשומת לבכם. נראה לי שהנקודה האדומה זה סמל של ע"ז
שמעתי שזה סימן ההכרות שלהם בין רווקה לנשואה.

הגיוני והצדק איתך, שווה לבדוק.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה