פורמייקה למטבח

• הוסף לסימניות
אני בונה כעת מטבח חדש.
הולכת על פורמייקה לבנה נאנו בשילוב של עץ.
אשמח לדעת מניסיון איזה חברה של פורמייקה כדאי לי לקחת מבחינת פרקטית (שלא יראו טביעות אצבעות וכו')
אני ראיתי דוגמה של פורמקס- אבל ממש רואים כל נגיעה בפורמייקה.
הנגר ממליץ מאד על פניקס הוא אומר שזה הכי פרקטי שיכול להיות אבל זה מאד מייקר לי את המטבח.
בכל אופן אשמח לקבל המלצות דווקא על פורמייקה לבנה נאנו (מט משי)
תודה מראש!!!

• הוסף לסימניות
לי יש של מקור הפורמיקה
מדהים! לא רואים כלום
גם אצלי זה בשילוב עץ - אין לי את הדגם אבל זה אלון מבוקע כמדומני, פרקטי לגמרי, במרקם של עץ ממש

• הוסף לסימניות
יש פורמיקות מאוד יפות של חברת הייגר אבל הם קצת יותר יקרות מפורמקס אבל מומלצות מאוד

• הוסף לסימניות
תודה!
סוג של עץ כבר בחרתי- דגם קוקובולו של הייגר
את יודעת שהלבן מט ננו של חברת הייגר פרקטי?

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
יש לפורמקס פורמייקות שנקראים נאנו קרבון מאוד איכותי ולא רואים טביעת אצבעות
בהצלחה

• הוסף לסימניות
תודה!
סוג של עץ כבר בחרתי- דגם קוקובולו של הייגר
את יודעת שהלבן מט ננו של חברת הייגר פרקטי?
אני בדיוק מחפשת את הפרומייקה הזו - ולא מצליחה למצוא את המספר שלה - (הנגר רוצהמספר לא מכיר את זה..)
יודעת להגיד לי מספר? או לינק לפרומייקה
ואם יש לך תמונה שלה במציאות אז ממש יעזור
תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה