מוסיפה: הרי בכל מקרה תוך 4 שנים מטבחי סהרה אקריל הקלאסיים לא יהיו באופנה,אני גם בצומת...
מתלבטת אם שווה את ההשקעה הנוספת?
אולי זה רק ענין של אופנה, ואין סיבה מהותית לשלם את ההפרש??
הרי אפשר לקחת כל צבע גם בפורמייקה עם טקסטורה ולקבל משהו פרקטי בערך באותה מידה...
אני כן הבנתי מברור מכאלה שעשו שיש לזה ערך מוסף מבחינת ניקיוןאני גם בצומת...
מתלבטת אם שווה את ההשקעה הנוספת?
אולי זה רק ענין של אופנה, ואין סיבה מהותית לשלם את ההפרש??
הרי אפשר לקחת כל צבע גם בפורמייקה עם טקסטורה ולקבל משהו פרקטי בערך באותה מידה...
ממש ההתלבטות שלימוסיפה: הרי בכל מקרה תוך 4 שנים מטבחי סהרה אקריל הקלאסיים לא יהיו באופנה,
אז בשביל מה אני משלמת את הפער?

הצבע שהעלת זה סהרה? או סתם צבע?ממש ההתלבטות שלי
אגיד לך את האמת האופציה הנוספת אצלי היתה abet של פורמקס שהבנתי שהוא מאד איכותי אבל דווקא ב טפ ( זה גם מה שראיתי פה בפורום ש @חרש עץ כתב ולא המט שלהם.
הבעיה שזה מרקם פחות חלק, אני פחות התחברתי
מעלה לך מה שצילמתי
ולעומת החלקות של האקריל זה עוד יותר בולטצפה בקובץ המצורף 1839558
הבנתי שהיא פרקטית ואיכותיתהצבע שהעלת זה סהרה? או סתם צבע?
כי זה נראה ממש אפור בתמונה
אני אברר על הפורמייקה הזו, דווקא מוצא חן בעיני הטקסטורה שלה - עדין ולא דומיננטי
מעניין מה לגבי הפרקטיקה שלה
מותר לשאול איזה צבע אתם הולכים לעשות?הבנתי שהיא פרקטית ואיכותית
תעשי חיפוש פה בפורום על abet
על זה היה תוספת של 100 למטר על הפורמיקה הרגילה, ועל האקריל 400 למטר
עדיין לא סגוריםמותר לשאול איזה צבע אתם הולכים לעשות?
את הסהרה, או שמצאתם משהו פחות לעוס?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים