כללי פותחים עונה

• פותח הנושא maly
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
הערות והארות יתקבלו בברכה

קבצים מצורפים

• 1.jpg
    KB 112.2 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
מתוק!!!!
מיוחד!!!
משהו בכותרת צריך לקבל יותר מקום של כבוד, לא?

• הוסף לסימניות
רעיון חמוד.
כפי שאני מכירה את החנות היא יוקרתית, וזה לא מספיק משודר במודעה.
שווה להשקיע בצילומים.

• הוסף לסימניות
כמה הארות תשומת לב.
הלוגו מדי מוצנע.
הכותרת פותחים עונה צריכה לבלוט יותר ולא להתקבע בקופסא.
התמונה הזו קצת בעיתית:
- הפוזה של התינוקות מתוקה מאד, אך כאן מכיון שזו מודעה לחנות בגדים, את צריכה לשים דגש על הבגד ולהראות אותו. שיהיה מצב שאני יגיד את הבגד הזה אני רוצה לע הילד שלי, ומכאן אני כבר בחנות. במצב הזה, זה ממש לא עושה לי את זה.
- הגב של הקופסא הפתוחה מידי מובלט, הוא תופס חלק נכבד ותשומת לב. את התשומת לב את צריכה למקד לפרטים יותר חשובים במודעה.

בהצלחה רבה!!!

• הוסף לסימניות
את צודקת

נכתב ע"י blueberry;965162:
רעיון חמוד.
כפי שאני מכירה את החנות היא יוקרתית, וזה לא מספיק משודר במודעה.
שווה להשקיע בצילומים.
הצילומים בדרך...
בעז"ה נשתף אתכם, השקענו הרבה זמן בבחירת הצלם וכו' לכן הענין התעכב...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה