דרוש מידע פחד מניקוי אבן אצל רופא השיניים

• הוסף לסימניות
יש אצלנו במרפאת כללית סמייל לילדים אולי גם למבוגרים לא יודע.. מסך בתקרת החדר, ומיד כשמתחיל הטיפול הרופאה (מיוחדת במינה) מדליקה את המסך שם יש כל מיני דמויות ומשחקים שונים (לא משהו בעייתי, אם שאלתם!!:)) והילד מוסח בקלות..
לא בדיוק, כי אצל ילדים שיש גז צחוק בנוסף הרופא/ה עומד/ת מעל הילד אי אפשר כ"כ להצליח לראות את המסך

• הוסף לסימניות
לא בדיוק, כי אצל ילדים שיש גז צחוק בנוסף הרופא/ה עומד/ת מעל הילד אי אפשר כ"כ להצליח לראות את המסך
דוקא הבת שלי היתה מבסוטה מזה, כנראה שכן ראתה...
לא הבנתי למה היא כ"כ מרוכזת עם העיניים למעלה כי זה נראה חלק מההנמכת תקרה

• הוסף לסימניות
שלום רב לכולם
יש לי שאלה
טיפול שיניים בהרדמה כללית כמה כסף עולה למבוגר
והאם כדאי
ואיפה עושים דבר כזה
תודה

• הוסף לסימניות
שלום רב לכולם
יש לי שאלה
טיפול שיניים בהרדמה כללית כמה כסף עולה למבוגר
והאם כדאי
ואיפה עושים דבר כזה
תודה
היה לי אותה שאלה לפני שבועיים אצל הרופא שיניים
אשמח אם יש לכם תשובה כל שהיא

• הוסף לסימניות
בהדסה עין כרם עושים. אבל עולה ... לא יודעת כמה אבל סכום.
תתקשרי אליהם

• הוסף לסימניות
מקפיצה את האשכול.....
טיפול שיניים בהרדמה כללית למבוגרים- מומלץ?
יש מישהו שמנסיון יודע לומר פרטים כמו איפה והאם כדאי לעשות וכדו'?
אודה מאד לכל מידע!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה