פטמת אוונט

• פותח הנושא kl
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
רב מכר זה באזור של משכן התכלת- קניון רפאלי
כל המוצרי תינוקות זולים שמה בהרבה
ובכלל זה חנות של כל האברכים..

• הוסף לסימניות
אני קניתי פיטמות של אריסטוקרט וזה מצויין.

• הוסף לסימניות
לו הייתה הבעיה רק בפטמות אוונט.....
מנסיוני הבעיה היא בכל הפטמות, גם מאם, גם טומי טיפי וגם הזולות של אריסטוקרט וכד'

לדעתי אין ברירה אלה לקנות חדש מידי פעם (חודשיים לערך)
ומי שכתבה שכל שבועיים קונה חדש זה נראה לי מוגזם מאוד

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 701 סמייל;1428733:
רב מכר זה באזור של משכן התכלת- קניון רפאלי
כל המוצרי תינוקות זולים שמה בהרבה
ובכלל זה חנות של כל האברכים..

בימי חיי עוד לא נתקלתי בחנות הזו. וימי חיי עברו עלי כולם בבני ברק;) ואפילו שבעלי ב"ה אברך:rolleyes: מעניין...
את יכולה למקד אותי במיקום מדויק? תודה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 3012;1428597:
האם אפשר לקנות פטמות של חברה אחרת והן יתאימו לפקק של חברת אוונט?
מישהי ניסתה?
אם כן, איזו חברה התאימה?

אני משתמשת בפטמה של מאם, וזה נכנס מצויין לפקק של אוונט, אבל זה לא פותר את הבעיה שהועלתה פה, כי גם היא נשארת עם שאריות לבנות.

שמעתי ממשהי ,שמכבסת מוצצים במכונת כביסה, וזה יוצא כמו חדש (כמובן מרתיחים אח"כ) אולי יהיה טוב גם לפטמות, לא ניסיתי.

• הוסף לסימניות
ספוג הפלא (הסוג הטוב) מוריד הכל!
גם אני הייתי משתגעת מזה.
(אמנם ניסתי בפטמה אחרת, לא של אוונט - אבל נראה לי אותו דבר).

צריך להצמיד את הפטמה לשיש ולשפשף עם ספוג הפלא (ככה יש קונטרה) - תוך חצי דקה הכל נקי!

• הוסף לסימניות
צריך להיזהר עם ספוג הפלא - הוא ספוג בחומרים כימיים חריפים, לא סתם הוא מסיר כתמים קשים.

• הוסף לסימניות
מניסיון שלי לשים אמה בבקבוק, למלא מעט מים רותחים, לסגור את הבקבוק ולנער אותו
בזהירות! כלפי הכיור כי המים משפריצים בזרם חזק ורותח
לאחר שהזרם נחלש לפתוח ולשטוף במים קרים
והבקבוק מבריק

• הוסף לסימניות
פיטמות של mam ג"כ תואמות.
להשרות באקנומיקה.

• הוסף לסימניות
השריה ללילה, מעט אקנומיקה+ מים, בבוקר הבקבוק והפטמות מבריקים כחדשים, ואני לא מחליפה כ"כ מהר,
מה שכן- באמת ניתן לקנות פטמות זולות יותר.

ולמי ששאלה על הטבעת שבקצה- כתוב על זה שזה נגד גזים, אני לא מבינה איך בדיוק, זה רק מקשה על השימוש, ואם ח"ו היא לא במקום- הכל נשפך.

• הוסף לסימניות
תודה על הרעיון של ספוג הפלא
ניסיתי ונושעתי!
(אקונומיקה+סבון+מים רותחים עזר רק חלקית)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה