דרוש מידע פטנטים לסגירת ארונות מתינוקות

• הוסף לסימניות
ראיתי כאן אשכול דומה אבל לא רציתי סתם להקפיץ
ראיתי שם המלצה לסגירה הזאת https://he.aliexpress.com/item/3288...k8cwiL&gatewayAdapt=glo2isr#nav-specification
ואני לא מצליחה להבין איך בכלל שמים את זה ואיך זה מונע מילדים לפתוח.
מישהו יכול לעזור?
יש לי 2 שובבים קטנים בן 3 ובן שנה ושמונה מאוד יצירתיים...חייבת כבר לעשות עם זה משהו!

• הוסף לסימניות
ארונות רגילים? למה לא לקנות סוגרים קלאסיים שקונים בכל חנות תינוקות או טמבור במקום לחכות עד שיגיע מעלי אקספרס?

בסגנון הזה

או הזה
(הסוג השני פחות מתאים לגיל 3, אא"כ זה ממוקם גבוה. בגובה נמוך הוא יצליח לפתוח)

הקישור ששמת זה חלק שמדביקים לארון או למגירה מבפנים, ואצלך יש עיגול שמשמש 'מפתח' ואפשר לפתוח רק כשמצמידים את העיגול. לדעתי זה לא חזק ולא מחזיק מעמד להרבה זמן, אבל לא ניסיתי.

• הוסף לסימניות
פטנט חמוד מאוד, כל הארונות והמגירות בבית שלי היו סגורים עם הנעילה הזו
זה ללא קדיחות בכלל אלא מדבקות
והפתיחה עם מגנט
הדבק שמגיע ביחד חזק אבל לפעמים צריך להחליף לאחר זמן

אפשר לקנות גם בארץ נעילה כזו אבל במחיר כפול ומכופל

• הוסף לסימניות
גם אני ממליצה על הפטנט עם המגנט
לתינוקות זה מעולה!!!
וגם לא רואים כלום מבחוץ

ילדים יותר גדולים עלולים לנסות לפתוח בכח, ואז המנגנון שמודבק מבפנים נופל

• הוסף לסימניות
המגנט הזה יחזיק גם לגיל 3?
אשמח שתכתבו לי הוראות התקנה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה