אני סורקת בקביעות ומסדרת את זה באינדיזיין ושולחת לחברתי, אם את רוצה לברר בהמודיע אם הם מרשים להעלות את זה כל שבוע אעשה זאת בשמחהנכתב ע"י רחל ז.;1248644:איזה מדור נפלא!
לא נעים לבקש, אבל אולי יש מישהי שקל לה לסרוק את העמוד בקביעות לתועלת אלו שאין להם את העיתון?
את יכולה לתת אולי עוד פרטים אם את יודעת?אני עובדת עם ליין מעבדות קוסמטיקה.
והעדויות ששמעתי מאנשים שטפלו בעזרת התכשיר 'פטר אנד' שכנעו אותי לגמרי.
בדקתי את העניין טוב טוב עם הרבה אנשים שהתנסו, ויש להם אחוזי הצלחה באמת גבוהים מאוד! כך שאני ממליצה.
* לא כותבת את זה בתור פרסומת, אלא באמת כטובה למי ששאל, אחרי שהשתכנעתי מהאפקטיביות של המוצרים.
איך עושים שהאקונומיקה תשאר על הציפורן (ורק על הציפורן)?ראיתי מישהו שאכן ניסה אקונומיקה, מתמיד יום יום כבר תקופה ארוכה,
ורואים ממש איך הציפורן למטה שגדלה- נקייה לגמרי, והחלק העליון של הציפורן עם הפטריה מתקצץ לאט לאט.
יש לציין שלא מדובר בפטריה קשה.. שם אני לא יודעת מהם התוצאות.
תנסו עם צמר גפן או קיסם אוזנייםאיך עושים שהאקונומיקה תשאר על הציפורן (ורק על הציפורן)?
@מנטה אשתף מנסיוני, לפני שנת לילה לקחתי גזה, התזתי עליה מעט אקונומיקה, וחבשתי את האצבעות (שתי אצבעות צמודות ברגל). וזה לאחר גזיזה מקסימלית של הצפורניים.תנסו עם צמר גפן או קיסם אוזניים
אני אישית לא עשיתי את זה
מעדיפה משחה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים