כללי פטריוטי????

• הוסף לסימניות
... ציור של אבישי חן!
תנו חו"ד לסטיקר... :)

קבצים מצורפים

• סטיקר-01.jpg
    1.6 MB · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
עומדת מידי הרבה על האויר מעל הרצפה

• הוסף לסימניות
חמוד, אבל רואים שזה בן שצייר בת:)

• הוסף לסימניות
העיניים והפה מדי גדולים ובולטים
צריך לעדן לדעתי

• הוסף לסימניות
תראי הוא מוכשר מאוד, וגם הציור יפה אבל אין פורפוציה בין הראש לרגלים הדקות, בתחילה חשבתי שהיא ילדה בכיתה א' לפי הגוף אבל הפנים והנעלים של בחורה(זה נראה עקבים).אני מבינה שהפערים הם מסגנון ציור קומי, אבל פה זה יצא לא מספיק קומי.
גם הפריע לי ואם את לא חושבת שזה רלוונטי אל תתיחסי, תלוי בקהל יעד של הסטיקר(מתנדבות עזר מציון?)
הכומתה מידי מזכירה את חיילי צה"ל. החרדים לא רוצים לדמות להם ובוודאי לא הבנות, אז בעיני המסר קצת סותר. אם זה חשוב, אולי אלמנט צבאי מסורתי, כמו סרט שהולך באלכסון על החזה עם מדליות.

• הוסף לסימניות
אפשר הסבר?
מוזר לי הלוגו של הסמינר על החולצה,
זה עקרוני בוולף העניין של התלבושת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י טופי תות;805227:
אפשר הסבר?
מוזר לי הלוגו של הסמינר על החולצה,
זה עקרוני בוולף העניין של התלבושת.

כן, יש לחלק מסניפי וולף תלבושת אחידה.
לגבי הלוגו שעל הכיס, אין אותו במציאות, זה רק חלק מהדמות...

• הוסף לסימניות
דווקא אהבתי
קצת מפריע הסיום ליד הרגל אולי להוריד לגמרי יהיה יותר טוב
ויראו את האור

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה