דרוש מידע פיברומיאלגיה- פורום סגור בהתהוות

• הוסף לסימניות
היי,
תשלחי את הטלפון שלך בבקשות להצטרפות לפורום.
מקוה מאד היום עד מחר לטפל בענין.
הייתי עסוקה מאד בשבועות האחרונים ויש עוד כמה שביקשו.

• הוסף לסימניות
היי,
תשלחי את הטלפון שלך בבקשות להצטרפות לפורום.
מקוה מאד היום עד מחר לטפל בענין.
הייתי עסוקה מאד בשבועות האחרונים ויש עוד כמה שביקשו.
אני לא יכולה שם,
כי כבר מילאתי בקשה אז לא נותן לי שוב.
יש לך הודעות פרטיות?
או ש @שרה.ב תכתוב לך את המספר שלי.

• הוסף לסימניות
אפשר עוד להצטרף?

• הוסף לסימניות
היי לכולן
סוף סוף קיבלנו אישור לפתיחת הקבוצה
כל מי שרוצה שאצרף אותה צריכה להגיש בקשת הצטרפות לקבוצה בקישור הבא
מאחר ואנחנו רוצות שהקבוצה תיהיה לנשים בלבד אז אני אוכל לצרף רק מי שיש לה חגורה אדומה (נמצאת בחכמת נשים ונעשה כבר אימות על כך שהיא אישה)
מי שאין לה תתן לי מספר טלפון שבו נוכל ליצור קשר ולאמת זאת
בנוסף ההצטרפות היא לנשים שאובחנו בפיברו ע״י ראומטולוג
כרגע אני אנהל את הקבוצה
אם יש מישהי שתרצה להתחלף איתי אני אשמח
אז שיהיה יום טוב לכולן ונפגש בקבוצה

• הוסף לסימניות
קושי בשליפת מילים זה גם חלק מהמאפיינים??
הצילו!!!

• וואו!
Reactions: mwp

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה