- הוסף לסימניות
לא בכל שלב!בכל שלב המעסיק יכול לנסות לבקש אישור מהממונה לעבודת נשים.
ברגע שהיא יולדת אז לא מאשרים את זה ב 100%
לא ניסיתי...אם אני יוצאת לחופשת מחלה עקב הריון זה גם מתקבל אצלם?
לא בכל שלב!בכל שלב המעסיק יכול לנסות לבקש אישור מהממונה לעבודת נשים.
לא ניסיתי...אם אני יוצאת לחופשת מחלה עקב הריון זה גם מתקבל אצלם?
היא הסבירה למה אין דרך לפטר?כן
איתי התחילו תהליך של פיטורים בסוף תשיעי, וילדתי בדיוק בזמן שהם הגישו את הבקשה למשרד העבודה
ושהנציגה מטעם משרד העבודה התקשרה אלי אמרתי לה שילדתי כבר אז היא אמרה שאין שום דרך לפטר אותי...
של אחרי החופשת לידהבגלל שמקפיאים את התהליך של האישור? או כי מבטלים אותו? או כפשוט כעיקרון הם לא מאשרים ב60 יום של אחרי הלידה
היא אמרה שברגע שיולדים הם לא מאשרים פיטורים ויש מוגנות של 60 יוםהיא הסבירה למה אין דרך לפטר?
אני קיבלתי פיטורים מיד אחרי חופשת הלידה- אחרי אישור מהממונה וכו כי המקום נסגרהיא אמרה שברגע שיולדים הם לא מאשרים פיטורים ויש מוגנות של 60 יום
(אותי רצו לפטר אחרי החופשת לידה)
בבקשה לקרא מה ששלחו ומה שאתם שולחים לפני כזו תגובה.. (בקצור - לא לקשקש..)
הרבה הודעות גם ערבבו על היריוןבבקשה לקרא מה ששלחו ומה שאתם שולחים לפני כזו תגובה.. (בקצור - לא לקשקש..)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים