דרוש מידע פיטורין לאחר לידה

• הוסף לסימניות
קופצת על האשכול.
קרה לי גם לפני מס' שנים.
יש מישהו שיכול לעזור בנושא הזה ?

• הוסף לסימניות
פיטורין במהלך חופשת הלידה.
עד היום לא קיבלתי מהם שקל :mad:
"עד היום" משמע שזה היה מזמן, כי אם זה היה סמוך יתכן שהיה אפשר לבטל את הפיטורין.
בכל מקרה מבחינת החוק אפשר לתבוע פיצויים די נחמדים (כ-60,000 ש"ח), מבחינה הלכתית זה לא פשוט - מומלץ להתייעץ עם רב.

• הוסף לסימניות
"עד היום" משמע שזה היה מזמן, כי אם זה היה סמוך יתכן שהיה אפשר לבטל את הפיטורין.
בכל מקרה מבחינת החוק אפשר לתבוע פיצויים די נחמדים (כ-60,000 ש"ח), מבחינה הלכתית זה לא פשוט - מומלץ להתייעץ עם רב.
מדובר ב3 שנים אחורה..
אתם מכירים אולי מישהו שיכול לעזור בנושא ?

• הוסף לסימניות
מדובר ב3 שנים אחורה..
אתם מכירים אולי מישהו שיכול לעזור בנושא ?
כל עורך דין ישמח מאוד לקחת את התיק, אבל כמובן לשאול רב.

אין מצב?
רציתי יעוץ דחוף- פיטרו אותי בתקופה מוגנת, לקחתי עורך דין שקצת מסתבך עם התיק..
נראה לי שיש לך ידע שיוכל לעזור לי.
אם אתם חושבים שהעורך דין לא טוב אז תקחו עורך דין אחר שמתמחה ספציפית בדיני עבודה, אני לא יותר טוב מעורך דין שמבין בתחום

• הוסף לסימניות
אז תקחו עורך דין אחר שמתמחה ספציפית בדיני עבודה, אני לא יותר טוב מעורך דין...
לקחתי מישהו מאוד טוב עם הרבה המלצות אבל הוא מאוד מרובע
רציתי רק לשאול אותך- אמור להסתיים לי עכשיו התקופה המוגנת, עד עכשיו קיבלתי משכורת וישבתי בבית, אם אסור לפטר אותי בתור עובדת הוראה עד ה-31.5 מה אמור לקרות? אני אמורה להמשיך לקבל משכורת עוד שנה? ואם אז אני אהיה שוב בתקופה מוגנת?

• הוסף לסימניות
לקחתי מישהו מאוד טוב עם הרבה המלצות אבל הוא מאוד מרובע
רציתי רק לשאול אותך- אמור להסתיים לי עכשיו התקופה המוגנת, עד עכשיו קיבלתי משכורת וישבתי בבית, אם אסור לפטר אותי בתור עובדת הוראה עד ה-31.5 מה אמור לקרות? אני אמורה להמשיך לקבל משכורת עוד שנה? ואם אז אני אהיה שוב בתקופה מוגנת?
למה את מקבלת משכורת אם את יושבת בבית?

• הוסף לסימניות
מהי סיבת הפיטורין שהסביר המעסיק?

• הוסף לסימניות
כי אסור להם לפטר אותי, והם לא רוצים מדי להסתבך חוקית ולכן הם משלמים לי משכורת כדי שיהיה לי יותר מסובך להפליל אותם.
מה אמור לקרות הלאה?
ביקשת לחזור לעבודה לאותו התפקיד שבו היית, והם סירבו? באיזה טענה?

• הוסף לסימניות
ביקשת לחזור לעבודה לאותו התפקיד שבו היית, והם סירבו? באיזה טענה?
סרבו בטענה שלא קיימת המשרה, אני יודעת שזה לא נכון ומישהי אחרת קיבלה את התפקיד שלי, (מבינה את הגישה שלהם, קודמתי על חשבון מישהי אחרת ולכן היא קודמה אח"כ לתפקיד שלי.)
הם מנסים להציע לי כל מיני משרות לא קשורות, סירבתי בטענה להרעת תנאים.

• הוסף לסימניות
סרבו בטענה שלא קיימת המשרה, אני יודעת שזה לא נכון ומישהי אחרת קיבלה את התפקיד שלי, (מבינה את הגישה שלהם, קודמתי על חשבון מישהי אחרת ולכן היא קודמה אח"כ לתפקיד שלי.)
הם מנסים להציע לי כל מיני משרות לא קשורות, סירבתי בטענה להרעת תנאים.
האם זה נקרא הרעת תנאים או לא זה מאוד משנה, יתכן מאוד שזה לא הרעת תנאים, תלוי מה החוזה שלהם איתך.

• הוסף לסימניות
האם זה נקרא הרעת תנאים או לא זה מאוד משנה, יתכן מאוד שזה לא הרעת תנאים, תלוי מה החוזה שלהם איתך.
לפי העורך דין גם שלהם וגם שלי, הם גם מודים בזה שזו הרעת תנאים, הם מנסים לשכנע אותי, ולחפור לי הם רוצים שאני אכנע.
יש לך איך לעזור לי? כי אני לא מעוניינת מדי להיחשף כאן, יש מספיק אנשים שמעורבים במקרה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה