דרוש מידע פייזר או מודרנה? יש הבדלים?

• הוסף לסימניות
בעיקרון הפעולה שניהם נקראים זהים למרות זאת;
פייזר ; 21 יום בין חיסון לחיסון. מודרנה; חודש.
פייזר; 7 ימים אחרי חיסון שני מקבלים תו ירוק. מודרנה; 14 יום.
פייזר; 5 חודשים אחרי שני אפשר לקבל שלישי . מודרנה; 6 חודשים.
פייזר; היו נמנעים בFDA על האישור הראשוני. מודרנה; אושר פה אחד.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
פורסם אתמול:

משרד הבריאות הצרפתי: מחשש לבעיות בלב - עדיף שצעירים בני פחות מ-30 יקבלו חיסון של פייזר ולא של מודרנה

• הוסף לסימניות
פייזר ; 21 יום בין חיסון לחיסון. מודרנה; חודש.
(דיוק)
לא חודש, אלא 28 יום

הם אומרים שהחיסון של מודרנה הוא יותר אפקטיבי (לא יודע לגבי מה. אל תשאלו אותי, אני רק מציג את מה שידוע לי)

• הוסף לסימניות
אני התקשרתי למכבי לקבוע תור והגיע אלי תקליט מתי התור ושינתן לי מודרנה.
ומשום מה רציתי פייזר. (לא שאני יכולה לייעץ לך למה)
ביטלתי את התור והלכתי דרך העיריה במשואות בבני ברק, שם נותנים פייזר.

אה, וגם לא צריך לקבוע תור....

• הוסף לסימניות
גם אצלי זה נהיה כך לפני רגע ...(יותר נכון עשיתי את זה באופן יזום לצורך הצילום מסך :) )
1636651614847.png

כנראה לחצת על זה
1636651673363.png

• הוסף לסימניות
פייזר; היו נמנעים בFDA על האישור הראשוני. מודרנה; אושר פה אחד.
התייחסתי לזה כאן

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה