כללי פיילוט של טקסט מעוצב באילוס' חי. >מתנות בפנים<

• פותח הנושא park
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
שלום לכל המעצבים היקרים.

רציתי לשתף אתכם בעיצובי טקסט הפועלים בתוכנת אילוסטריטור. הטקסט מורכב מאפקטים ומברשות, המשאירים את הטקסט חי לחלוטין.

למה זה טוב?
ניתן להחליף לאיזה טקסט שרוצים, ולאיזה גופן שמעונינים. וכן ניתן להחיל על כל צורה וקטורית שתבחרו!

רוב העיצובים הם וקטורים לחלוטין, (חוץ מאפקטים כמו דרופ שדו. ובלור שמרסטר את הוקטור)

בשלב הראשון הכנתי 7 סגנונות טקסט כפיילוט ולקבל פידבק למוצר של אלמנטים חכמים. (יש עוד כמה רעיונות מקווה שיצא לפועל).

המחיר לכל אלמנט יעמוד על 30 ש"ח בלבד!
**מבצע** עד לראש השנה, ניתן לרכוש את כל ה5 אלמנטים ב100 ש"ח בלבד!

על מנת שתוכלו להתרשם ולתהות על קנקנם. אני נותן לכל מי שירשם בעמוד >הבא< עד לראש השנה הבעל"ט את האלמנטים מלכות וניאון מתנה!

אנא האזרו בסבלנות, אני שולח חזרה את המתנות אחד אחד, אז תבינו אם זה יקח קצת זמן. בע"ה אשתדל שכל הנרשמים יקבלו את האלמנטים למייל שנרשמו.
(האלמנט ניאון עובד רק בRGB ואינו מתאים לפרינט)

הוראות שימוש באלמנטים החכמים:

1. על מנת להגדיל ולהקטין את האלמנטים, יש לבחור את האלמנט וללחוץ פעמים על הסקייל טול, ולהגדיר את האחוזים שמעוניינים להגדיל או להקטין. צריך לוודאות שכל שלושת הV לחוצים.

2. ניתן להחליף צבע למילוי ולקו. החלפת הצבע נעשית כאשר מוודאים שהאלמנט אינו בבחירה ואז נכנסים לחלון הצבעים לוחצים פעמיים על הצבע שמעוניינים לשנות, ומשנים לצבע הרצוי.

3. בחלק מהאלמנטים ניתן לשנות את עובי הקו, לדוגמה באלמנט ריקמה ותיפורים ניתן לשנות את עובי הקו, וזה ישנה את עובי הריקמה / התיפורים. בחלקם האפשרות לא תעבוד כראוי.

4. כדי להחיל את האפקט על אלמנטים נוספים, ניתן למצוא את האפקט בחלון הסגנונות, לבחור כל אוביקט רצוי, וללחוץ על הסגנון הנבחר.

ברגע שאראה שיש ביקוש אוכל להמשיך להכין אלמנטקסטים נוספים!

נ.ב. גרפיקת הרקע בא להמחשה בלבד, את חלקם לא אוכל לתת מאחר ומדובר בתמונות או אלמנטים קנויים.

אשמח לקבל כל פידבק, תגובות והערות!

קבצים מצורפים

• מלכות.jpg
    מלכות.jpg
    KB 77.8 · צפיות: 24
  • פנינים.jpg
    פנינים.jpg
    KB 102.3 · צפיות: 24
  • ניאון.jpg
    ניאון.jpg
    KB 21 · צפיות: 22
  • אומנות.jpg
    אומנות.jpg
    KB 58.9 · צפיות: 22
  • ריקמה.jpg
    ריקמה.jpg
    KB 222 · צפיות: 22
  • מבריק.jpg
    מבריק.jpg
    KB 112.4 · צפיות: 15
  • תיפורים.jpg
    תיפורים.jpg
    KB 169.3 · צפיות: 25
  • הוסף לסימניות
זה מיוחד
יש לי רעיון למשהו שאני צריכה: אותיות מדבש (כזה נוטף)

• הוסף לסימניות
תודה רבה על היוזמה המבורכת!
משום מה אני לא מצליחה לאשר את ההרשמה.

קבצים מצורפים

• לכידה.PNG
    KB 67.1 · צפיות: 24
  • הוסף לסימניות
אמור להיות כפתור על הניר מתחת כתובת האימייל.
אם לא ניתן להרשם. אנא שלחו לי מייל עם אישור הצטרפות לרשימת התפוצה שלנו.
עם שם טלפון ודוא"ל.
לכתובת <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
שלחתי לכל הנרשמים.

אם יש מישהו שלא קיבל אנא עדכנו אותי.

• הוסף לסימניות
חזק וברוך

בהחלט יוזמה ברוכה.....אבל מה המחיר??

• הוסף לסימניות
..
נכתב ע"י park;2235322:
המחיר לכל אלמנט יעמוד על 30 ש"ח בלבד!
**מבצע** עד לראש השנה, ניתן לרכוש את כל ה5 אלמנטים ב100 ש"ח בלבד!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bbh200;2235438:
זה מיוחד
יש לי רעיון למשהו שאני צריכה: אותיות מדבש (כזה נוטף)

זה מה שיצא.
הבעיה שעדיין יש לו באגים. אני צריך לעבוד עליו קצת יותר להוציא משהו מוגמר.

קבצים מצורפים

• דבש.jpg
    KB 164.5 · צפיות: 33
  • הוסף לסימניות
רעיון יפה
המון הצלחה!

האותיות דבש נראות רועדות יותר מנוטפות...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י EPaP;2236267:
רעיון יפה
המון הצלחה!

האותיות דבש נראות רועדות יותר מנוטפות...

נכון. תודה על ההארה אני אנסה לסדר את זה ככל הניתן.
ליצור נטיפות אני לא חושב כרגע שזה אפשרי, כי המטרה שלי הוא לשמור על הטקסט חי ועריך. ונטיפות הם רק כלפי מטה ולא לשאר הצדדים. ופה זה אפקט שמוחל על כל הטקסט. אדרבה, אם יש מישהו שיכול להחכים אותי אשמח!

• הוסף לסימניות
רעיון יפה, בהצלחה!

• הוסף לסימניות
למען הסר ספק.

האלמנטים שקיבלתם מתנה, מותרים לשימוש מסחרי!

• הוסף לסימניות
רעיון מקסים!!!

מסוקרנת לראות איך זה עובד בפועל...
בעיקר מעניין אותי איך עובד אפקט "אומנות" כי שם בניגוד לשאר האפקטים כל אות היא לכאורה אחרת, לא?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה