פיינל קאט או אדיוס

• הוסף לסימניות
שלום
למיטב ידיעתי פיינל קאט היא תוכנת העריכה הטובה ביותר ומשתווה לה רק אוויד
שאלתי האם יש הצדקה להוציא 2000$ יותר עבורה (מאק פרו )
כאשר מטרתי העיקרית היא עריכת אירועים בשלב זה או להסתפק באדיוס 6
דעה ששמעתי היא שהיות ופיינל היא תוכנה מקובלת בשוק המקצועי
אז שווה להשקיע דווקא בה את זמן הלימוד כי אפשרויות התעסוקה רחבות יותר
אשמח מאוד לדעתכם
וכמו כן אודה לאלו שכבר התנסו באדיוס 6 לחוות דעתכם החשובה איך היא
ביחס לאחרות ובכלל
בתודה ובהצלחה כללית מראש

• הוסף לסימניות
קודם תוכיח לעצמך ולשוק שאתה מקצועי וכשתפתח סטודיו תקנה את הפיינאל, לדעתי חבל על הכסף.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י זלמנקה;502025:
שלום
למיטב ידיעתי פיינל קאט היא תוכנת העריכה הטובה ביותר ומשתווה לה רק אוויד
אין כזה דבר טובה ביותר. כל תכנה טובה יותר לייעוד מסוים. התכנה הטובה ביותר באמת זה השכל של העורך
שאלתי האם יש הצדקה להוציא 2000$ יותר עבורה (מאק פרו )
לא!, לפחות לא עכשיו
כאשר מטרתי העיקרית היא עריכת אירועים בשלב זה או להסתפק באדיוס 6
בשביל עריכת אירועים אין לך מה לעשות עם פיינל קאט. אדיוס יתן לך את כל מה שאתה צריך ויהיה אלטרנטיבה טובה יותר לאירועים
דעה ששמעתי היא שהיות ופיינל היא תוכנה מקובלת בשוק המקצועי
אז שווה להשקיע דווקא בה את זמן הלימוד כי אפשרויות התעסוקה רחבות יותר
פיינל קאט לומדים במגמות לקולנוע במכללות. אם אין לך תואר ראשון או תעודה בלימודי קולנוע, אף אחד לא יבקש ממך התמחות בפיינל קאט
אשמח מאוד לדעתכם
וכמו כן אודה לאלו שכבר התנסו באדיוס 6 לחוות דעתכם החשובה איך היא
ביחס לאחרות ובכלל
בתודה ובהצלחה כללית מראש
אתה רוצה לשמוע לעצתי(ששוה לא מעט..).?
לך תלמד תכנת עריכה שאתה מתחבר אליה כדוגמת אדיוס/פרמייר/אוויד, ואת הזמן שחששבת להשקיע בלימודי פיינל קאט, תשקיע באפטר אפקט.
PC חזק יעלה לך הרבה פחות ממאק ויביא לך תוצאות יפות. בתוכנות הPC יש המון מדריכים ברשת האינטרנט
אם שאלת אז אדיוס תכנה מצוינת. תלמד אותה טוב ואח"כ אם עדיין תרצה ללמוד פיינל קאט - אני ימליץ לך היכן אתה יכול ללמוד, רק תכין הרבה כסף מכיוון שהקורסים הללו מאוד יקרים
בהצלחה

• הוסף לסימניות
25000, לשנה, מינימום שנתיים.

• הוסף לסימניות
בסד
ברצוני להודות לכל מי שטרח לענות יהי רצון שתצליחו במעשי ידיכם
אכן 2000$ זה מה שזה עולה מעבר לPC חזק
למי שיזדקק ידוע לי שיש סטודנטים שישמחו ללמד פיינל ולא במחירים שציינתם

• הוסף לסימניות
קישקוש בלבוש, פיינל ופרמייר דומות מאוד והמעבר בניהם כ"כ פשוט שזה לא משנה מה תלמד. עורך טוב זה אחד שיודע איפה לחתוך ואת מה לזרוק ואת זה יותר קשה ללמוד מתוכנה.
אני אישית חושב שפרמייר CS5 היא לא פחות מקצועית מפיינל (פרמייר רק צריכים לשפר את איכות הרנדר הסופי) אם לא יותר טובה ממנה. כל הסטריוטיפים הללו שייכים לעידן הקדום בו ההבדלים נבעו בין היתר מפערים בין הMAC לPC העידן הזה עבר מן העולם והיום יש PC חזקים מאוד שהם הרבה מעבר לדרישות התוכנה.
אני אומר את זה כמי שעובד במקום שיש בו את 2 התוכנות ורואה את היעילות של פרמייר בזמן העבודה ובאיטגרציה עם תוכנות אחרות שחוסכת זמן וכסף.
מה שכן העדיפות הקדומה של FCP יצרה שוק של עורכים טובים שעובדים על FCP ולכן סטודיואים שרוצים עורכים טובים צריכים להתחשב במערכות עליהם הם עובדים. תנו קצת זמן וגם הנתון הזה ישתנה.

• הוסף לסימניות
כבר דיברנו על זה פעם וסיכמנו, שצריך להיות עורך טובו ולא משנה ביאזה תוכנה אתה עובד, אני התחלתי ללמוד פרימייר השנה רק בגלל האינגרציה באמת.

• הוסף לסימניות
בסד
ברצוני להודות לכם
מאור העלה נקודה חשובה והיא האינטגרציה מה שלא נח לי עם פרמייר זה האילוץ לעבוד עם כרטיס של NVIDA והצורך שלה במלא זיכרון ולכן דווקא חשבתי להתחיל באדיוס החדשה שבה אין צורך לרנדר אבל אני מוכן לקבל דעת מומחים ממני

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י זלמנקה;502727:
בסד
ברצוני להודות לכם
מאור העלה נקודה חשובה והיא האינטגרציה מה שלא נח לי עם פרמייר זה האילוץ לעבוד עם כרטיס של NVIDA והצורך שלה במלא זיכרון ולכן דווקא חשבתי להתחיל באדיוס החדשה שבה אין צורך לרנדר אבל אני מוכן לקבל דעת מומחים ממני

אז ככה תיקונים..
א. פרימייר אין בה אילוץ לעבוד עם NVIDIA, זה רק צ'ופר למי שרוצה את מנוע הרינדור.
ב. אין לה צורך ביותר זיכרון מכל תוכנה אחרת אולי הפרשים של + - 10%.
ג. גם באדיוס החדשה צריך בה לרנדר ברגע שהערוצים נהיים רבים מידיי או ששמים אפקטים כבדים מידיי, וככה זה בכל תוכנה אחרת, מה שכן אדיוס מאוד יציבה, ובאמת יחסית היא סוחבת יותר בלייב ללא רינדור.
העיקר זה ללמוד עריכה טוב ואת כל הדברים הקשורים ופחות משנה התוכנה.

• הוסף לסימניות
בסד
תודה מר פופקו
בכוונתי לקנות כרטיס מהחזקים ביותר של (ATI (6950
לאור מה שמאור כתב על האיכות הרינדור הסופי אשמח אם תרחיב במה ישפיע עלי חיסרון מנוע המרקורי ?האם זה שיהיה לי בעזרת ה מחשב סופר חזק זה יחפה
תודה מראש

• הוסף לסימניות
עדיף קודם כל מחשב חזק מאוד, אחרי זה כרטיסי מסך, דבר שני אני לא מבין למה אתה באמת הולך לATI?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה