פיירפוקס - לא מאובטח

• הוסף לסימניות
הורדתי את הדפדפן פיירפוקס
והוא כותב לי על כל האתרים: האתר לא מאובטח...
מה עושים??

יש לכם המלצה על דפדפן אחר?
אבל לא אקספלורר ולא כרום
תודה!

• הוסף לסימניות
זה פשוט כי לא התקנת את התעודת אבטחה של הספק סינון שאת משתמשת. (רימון/אתרוג/נטפרי)
איזה ספק סינון את?

• הוסף לסימניות
אתרוג
איפה אני מוצאת אותו?
בכרום זה עובד ללא בעיה

• הוסף לסימניות
לא עזר :(
לפנות לחברת הסינון או יש עוד דרך?

• הוסף לסימניות
התקנת את התוסף כמנהל ?
אפשר לנסות התקנת תעודה לדפדפן ספציפי

• הוסף לסימניות
עד שאת מסתבכת תפני ל*8900 והם יעזרו לך מקסימום בהשתלטות מרחוק.

• הוסף לסימניות
צודק
אבל כנראה דברתי עם נציג חדש והוא די הסתבך לעזוא לי (אני כבר עובדת איתם 7 שנים ואף פעם לא נתקלתי בזה..).

• הוסף לסימניות
כאן ניתן להתקין לדפדפן ספציפי (התוסף לרימון ואתרוג הוא אותו תוסף).

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יפית 100;2229164:
ועדיין הוא טוען שפיירפוקס לא מעודכן :(
איזה גרסת פיירפוקס?

• הוסף לסימניות
הכי מעודכן שראיתי
כבר התקנתי והסרתי ושוב התקנתי
יש אפשרות באתר של רימון גם להוריד את הדפדפן הזה - לא עזר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה