כללי פילטר בפוטושופ

• הוסף לסימניות
בבקשה את עזרתכם...
איזה פילטר (או שימוש במספר פילטרים) בפוטושופ יכול ליצור מראה של דף מקומט ? יש לי אמנם תמונה של דף כזה אבל אני רוצה ליצור את זה בעצמי עם פילטר.
תודה.

• הוסף לסימניות
במקרה זה אני סורקת דף מקומט ורק משפצת את מראהו בעזרת פילטרים ושכפול עם שיטות שילוב.
יש דברים שאין כמו המקור.

• הוסף לסימניות
תודה, אך אני רוצה שגם הכתוב יראה כאילו התקמט ולא להקליד על נייר מקומט כבר.

• הוסף לסימניות
שיה, אני אנסה את מה שהיצעת כשהכתוב כבר מוקלד. תודה

• הוסף לסימניות
אפשר להעלות לנתיבים ?
תודה רבה

• הוסף לסימניות
גם אני אשמח מאד לראות הדרכה ע"כ (נתיבית...)

• הוסף לסימניות
למה אתם מתכוונים כשאתם רושמים נתיבים ?
חדשה פה...מנסה להבין איך עובד הפורום....

• הוסף לסימניות
נתיבי, נתיבית, מנותבים, זה במילה אחת השומעים לדבר ה' וחוסמים את האינטרנט במחשבם ע"י מסנן של חברת נתיב.

• הוסף לסימניות
פשוט, נתיב חוסם תכנים לא כ"כ רצויים לפי דעתו..

• הוסף לסימניות
מרור-לא מחייב. נתיב חוסמים הכל, חוץ ממה שמלכתחילה או שמבקשים עבורו פתיחה.
כך שיתכן אתרים מעולים שסגורים עבור נתיב
אבל שוב אני פונה לכל המתנדבים בע"מ, אם ניתן להוריד את ההדרכה מהאתר הנ"ל ולעלות לכאן לשולח למייל של פרוג, למען כולנו....

• הוסף לסימניות
בס"ד

המדריך לנייר מהאתר שהובא פה, לנתיבים.

קבצים מצורפים

• Crumpled Paper in Photoshop_ a Photoshop tutorial by Janee.pdf
    KB 285.3 · צפיות: 41

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה