כללי פילטר קיפול דף - הדרכה

• הוסף לסימניות
שלא תחשבו שאני סתם מטריחה חלילה.... חיפשתי כאן את פילטר קיפול הדף ומצאתי את האשכול הזה -
http://www.prog.co.il/showthread.php?t=11086&highlight=%2A%E0%F7%F9%F0%2A&page=2 (הודעה 15)

אבל אחרי התקנה של שעתיים בערך, נפתחת לי תיקיה ואין בה זכר לקובץ של פילטר. מישהו שהתקין את זה כבר יכול לעזור?
תודה מראש! :cool:

• הוסף לסימניות
דווקא לא מזמן התקנתי אותו. זכור לי שרואים איזה אייקון גם בשולחן עבודה. וכן זה מופיע בפילטרים למטה.

• הוסף לסימניות
לא מופיע לי בפילטרים שום דבר חדש.

איפה אני שמה את זה? (יש לי פוטושופ עברית וכל השמות של הפילטרים הם בעברית והפילטר הזה כנראה שלא, אולי זה קשור?)

• הוסף לסימניות
אצלי זה התקין אוטומטית לתיקיית הפלאגאינס בפילטרים.
מחלון הזיפ לחצתי פעמיים על קובץ ההתקנה וזה רץ לבד, צריך רק לאשר הסכם שימוש וזהו...
הפעלתי מחדש את הפוטושופ והוא מופיע ברשימת הפילטרים למטה.
פילטר מדהים.

• הוסף לסימניות
תאמיני לי, לפני שפתחתי אשכול חדש חרשתי את האשכול ההוא מכל צידיו ועל כל תגובותיו, ובכ"ז לא הסתדרתי.. כנראה שזה בגלל שלא הפעלתי מחדש את הפוטושופ.

ועכשו, פלאי פלאים - נפקחו עיניי. תודה לשתיכן!!

וסתם אגב, למי שעדיין לא התקין את זה אצלו - מומלץ ביותר!

• הוסף לסימניות
בננה,
תודה שהעלית את האשכול הזה.
בדיוק מה שהייתי צריכה.

• הוסף לסימניות
בבקשה.
זה פשוט מדהים!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה