כללי פילטר תלת מימדבcs3 ??

• הוסף לסימניות
:(
הפקודה בפוטושופ filter-render-3d transform
לא נמצאת בcs3??? או שאולי מתחבאת במעטה אחר?
די דחוף לי
יש מישהו שיודע??

• הוסף לסימניות
במידה והשאלה אקטואלית:
עד כמה שידוע לי בcs3 אין,
אבל בתוכנת אילוסטרייטור יש משהו מאוד דומה,
נמצא ב:
EFFECT
3D
EXTRUDE

• הוסף לסימניות
זה היה תוסף ולא במקור.
זה מופיע בתהליכי התרגילים בקוקבוק.

• הוסף לסימניות
אני הבנתי שזה נמצא רק בפוטושופ CS4 אקסטנטד.

• הוסף לסימניות
הפילטר הזה הורד מגרסת CS2 ומעלה. פה, בעיצוב גרפי העלו את קובץ הפילטר לפני זמן מה, כתוסף שניתן להתקין אותו לגרסאות CS2 ומעלה. תעשי חיפוש ותמצאי.

• הוסף לסימניות
השאלה בהחלט עוד אקטואלית!

• הוסף לסימניות
כמדומני שזה הפילטר המבוקש, אם לא, תעדכן! יש לי עוד כמה פילטרים שנושאים את השם: d3

קבצים מצורפים

• 3DTransform.zip
    KB 121.9 · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
אני לא יודעת! כי למרות שהתקנתי אני לא מוצאת את זה מופיע בחלון הפילטרים..
איפה זה אמור להופיע??

• הוסף לסימניות
בעצם... תודה רבה מצאתי!

• הוסף לסימניות
אפשר הדרכה, איך מתקינים פילטרים?

• הוסף לסימניות
פשוט מניחים אותם בתיקית הפלטרים:
C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS3\Plug-Ins\Filters

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה