כללי פילטר תלת מימד בפוטושופ

• פותח הנושא mc
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
בקוק בוק כתוב שיש בפוטושופ פילטר בשם 3D transform בתוך Render
יש לי סי אס 4 ואני לא מוצאת דבר כזה

תבדקו אצלכם :cool:

• הוסף לסימניות
נו?
אולי בכל זאת מישו יודע להיכן נעלם הפילטר???

• הוסף לסימניות
ידוע לי שישנם פלאגאינים שונים לתלת מימד, אבל לא נראה לי שיש משהו של פוטושופ עצמם.

• הוסף לסימניות
אם אני לא טועה זה קיים רק בגירסת extended

• הוסף לסימניות
בס"ד
הפילטר הספציפי הזה קיים בגירסאות ישנות יותר, בגירסאות החדשות מ-cs3 או cs4 הורידו אותו מהתוכנה, הפילטר הזה אינו יוצר אובייקטים תלת מימדיים, הוא יוצר הדמיה דו מימדית של תלת מימד, כמו עיגו וכו'.

ניתן להוריד אותו, תריצו חיפוש ברשת.
(בגירסת cs5 ניתן ליצור אובייקטים תלת מימדיים, וכמובן לא ברמה של תוכנת תלת מימד, אבל שימושי מאוד)
בהצלחה!

צירפתי קובץ, תהנו!

קבצים מצורפים

• 3DTransform.zip
    KB 121.9 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
אצלי ב CS4 אקסטנדד, יש לשונית שנקראת 3D
אולי זה זה?

קבצים מצורפים

• Untitled-3.jpg
    KB 69.7 · צפיות: 9
  • הוסף לסימניות
איך מרכיבים את הפילטר הזה לתוכנה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה