מה? אני חושבת שאתה מגזים..
השאלות שלי פה לגמרי היו מענייני הפורום.
לא מצאתי את הלינקייה המהוללה של @מענדי בריל.
נראה לי שזה שאתה אומרים בכל אשכול -״ישר ללינקייה״ (אתה ומענדי בריל) מבלבל קצת
ואז הולכים לכתובת הלא נכונה. ,( אני חיפשתי בחיפוש לינקייה.)
מה עשיתי... מה עשיתי
הי הי.. לא כולם מזילים ריר .. לא כולם..הרי בסופו של דבר אנחנו רואים אח"כ עבודות מטורפות אצל ר' שמיל בלינקייה, מזילים ריר ולא יודעים מאיפה להתחיל
אוקיי. אז לא על אלה דיברתי.הי הי.. לא כולם מזילים ריר .. לא כולם..
אני חושבת שעיקר הבעיה היא שיש ציורים שנראה שיש בהם טו מאצ׳/אובר טכניות /טכניקה / פלסטיקה וכו׳ וכו׳ ופחות אינטואיטיביות וזרימה טבעית.
ויש אנשים שפחות מתחברים לזה.
אולי זה כמו עמק המוזרות לאנשים מסויימים.?..
I don’t know ![]()
זה כאילו לא הגבת למה שאני כתבתי.אוקיי. אז לא על אלה דיברתי.
ומה את רוצה להגיד בזה, שכל הטכניקות מיותרות? אפשר להישאר בינוני ומטה, העיקר הכוונה?
"באונה, לא נעים אחי, אבל ת'אמת? הציור הזה קצת... מכוער."
"כן אני יודע, אבל אני התכוונתי לעשות משהו אחר לגמרי, מה שהיה לי בראש היה יפה חבל"ז."
הי הי.. לא כולם מזילים ריר .. לא כולם..
אני חושבת שעיקר הבעיה היא שיש ציורים שנראה שיש בהם טו מאצ׳/אובר טכניות /טכניקה / פלסטיקה וכו׳ וכו׳ ופחות אינטואיטיביות וזרימה טבעית.
ויש אנשים שפחות מתחברים לזה.
אולי זה כמו עמק המוזרות לאנשים מסויימים.?..
I don’t know ![]()
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים