פינוקים באלף ש"ח

• הוסף לסימניות
חברה שלי כלה.
מישהו הביא לה מתנה 1000 ₪ לסתם. לפינוקים.....
לדברים שסתם כך היא לא תקנה....

יש לכם רעיון בשבילה??

• הוסף לסימניות
זה כל כך שונה, כל אחת יודעת מה מפנק אותה.
לאחת מתאים בושם, ולשניה, לשוטט באיקאה ולמלא עגלה.
היא הכי צריכה לדעת מה מפנק אותה...

• הוסף לסימניות
הייתי קונה (היום, אני לא יודעת אם בתור כלה:)) משהו לבית!!!
מיקסר / מעבד מזון / מטחנת בשר.... וכד'

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צנצנת;1175663:
חברה שלי כלה.
מישהו הביא לה מתנה 1000 ₪ לסתם. לפינוקים.....
לדברים שסתם כך היא לא תקנה....

יש לכם רעיון בשבילה??

שתתן לי...
יש פינוק גדול מזה???
;););)

• הוסף לסימניות
כלים לפסח:p
שתתן את זה לחתן שלה:p:p
נו באמת,חסר מה לקנות?
כל מה שהיא רוצה וההורים שלה לא יכולים לתת לה:)

• הוסף לסימניות
תביאו לה ת'1000 ש"ח
היא תפנק את עצמה הכי טוב!

• הוסף לסימניות
זה כ"כ תלוי איפה היא עומדת...
אם היא אוהבת פיצ'יפקעס קטנים למלא את הבית, אז:
מקלות ריחניים, מצעים טובים, מגבות תואמות (אפשר לרקום את השמות), עציצי פרחים מלאכותיים, מפות מיוחדות (לשולחן קטן, לשבת... תלוי אם היא קבלה), כריות לספה (אם יש...), וילון...

ובכלל-
ספרי מתכונים, כלי הגשה יפים, מיקרוגל, כסאות, תבניות סיליקון, כלי טפוואר...

יש כל כך הרבה רעיונות. תלוי איפה היא עומדת, מה ההורים קונים לה, ומה היא מפנקת את עצמה...

כי זה יכול להיות גם: חלוק, נעלים נוספות, מעיל יפה, תכשיט...

כל אחד והפינוק שלו.

• הוסף לסימניות
נראה לי שעדיף לקנות דבר אחד יקר שעולה 1000 שח ושההורים/השויגער לא מתכוונים לקנות לה, מאשר לבזבז את זה על פינוקים קטנים שמצטברים לסכום הזה יחד

• הוסף לסימניות
לי הביאו 900 ש"ח ולא היה חסר לי משהו "בסיסי", אז החלטתי לקנות עם זה כלי טאפוור. סכום הזה יצא לי בהחלט הרבה כלים משתלמים!! עד היום אני מברכת את עצמי על ההחלטה הזו! לא מידי מותרות, יחד עם זאת, משהו שסתם כך לא כל כך מפרגנים לעצמנו כי זה יקר למדי...
כמובן שאם יש דברים יותר בסיסיים שחסרים, כמו מיקסר, מעבד מזון, מצלמה דיגיטלית, תכשיט שלא קיבלה, אז לעניות דעתי, זה עדיף.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה