כללי פינטרסט בנטפרי

• הוסף לסימניות
אז פתחו לנו את פינטרסט, אבל בדיקת התמונות שם היא מאוד איטית.
מבדיקה איתם התברר שאת זה הם בודקים רק כשיש זמן, לא כל הזמן.

אני מניחה שאם הביקוש יעלה, יסננו את זה באותה מהירות כמו שמסננים את שאטר סטוק.

לי אישית פינטרסט הוא מקור השראה מטורף שאני לא יכולה לוותר עליו.

• הוסף לסימניות
דווקא אני לא סובלת מזה כ"כ, אולי התרגלתי?
מה ההגיון לבדוק רק כשיש זמן? מי מחליט את מה להכניס להגדרת "כשיש זמן"? אתרי השראה הם כלי עבודה, כמעט כמו שאטרסטוק. זה לא נשמע לי.

• הוסף לסימניות
בדיוק השבוע גם אני ניסיתי לגלוש שם, ממש סיוט.

• הוסף לסימניות
אז פתחו לנו את פינטרסט, אבל בדיקת התמונות שם היא מאוד איטית.
מבדיקה איתם התברר שאת זה הם בודקים רק כשיש זמן, לא כל הזמן.

אני מניחה שאם הביקוש יעלה, יסננו את זה באותה מהירות כמו שמסננים את שאטר סטוק.

לי אישית פינטרסט הוא מקור השראה מטורף שאני לא יכולה לוותר עליו.

אני מצטרפת.
לדעתי הגיוני מאוד שככל שיותר יכנסו לפינטרסט, הסינון יהיה מהיר יותר
כמו שאטר ופריפיק שבד"כ הרב מסונן כי הרבה נכנסים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה