פינק ליידי ♡

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י esti26;1968699:
יש את זה ביותר מתוק??
מהמם חני - ליגת האלופות

לא נראה לי.
תינוקת שחורה עם רעמת שער? מה יש יותר מזה? :)

נכתב ע"י RacheliM;1968777:
יש לך טעם טוב בתפוחים :)

מקסים!
תודה,אבל ממש לא אוהבת תפוחים משום זן שהוא :)

נכתב ע"י דבורי ל;1968949:
הראשונה מהממת! גם התנוחה וגם הצבע

טוב עכשיו אני כבר נעלבת בשביל השניה :eek:

תודה בנות!

• הוסף לסימניות
הראשונה מדהימה!!!
הצבעים חלומיים!!!!

• הוסף לסימניות
חני, את לא רצינית?!:)
אם יד שמאל שלה היתה מתחת לראש היא היתה סופר מדהימה. אבל אני יודעת כמה קל לומר היית צריכה לשים.... להוריד...

• הוסף לסימניות
מה עוד לא אמרו פה?
זה פשוט מתוק מדבש.

• הוסף לסימניות
אלופה!
אין מילים

• הוסף לסימניות
הראשונה מותק! הצבעים מושלמים

• הוסף לסימניות
ממש מתוק.
אבל איך הבסיס הוורוד לא החזיר אור ורוד על הפנים שלה?

• הוסף לסימניות
קסום כל כך!

• הוסף לסימניות
אני לא צלמת ובחיים לא מגיבה לתמונות אבל זה תמונות הניו בורן הכי יפות שראיתי eveeeeeeeer!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גדי;1970974:
אני לא צלמת ובחיים לא מגיבה לתמונות אבל זה תמונות הניו בורן הכי יפות שראיתי eveeeeeeeer!

וואלה,חתיכת מחמאה...
תודה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה