פינת המחשבות שלי ♥♥♥

• הוסף לסימניות
פינת המחשבות שלי ♥♥♥

• הוסף לסימניות
וואו!
המבטים..
מושלם!!

• הוסף לסימניות
השניה...

• הוסף לסימניות
הראשונה נעימה ומצויינת
משהו בעיבוד הפנים אצלך נוטה לחום, ואני לא ממש מצליח להבין את זה..
בשניה יש בעיתיות בחיתוך.
הכנסת אלמנט יפה וסגול, אבל בחיתוך הזה הוא נראה תקוע.
הוספתי חיתוך בפרופורציה אחרת, כדי להדגים איך אני חושב שיכול להיות טוב יותר.

• הוסף לסימניות
הראשונה מהממת!
הילדה הזאת יפיפיה אמיתית!
והחצאית הזאת עם השליקס מZARA שלא נשארה במידה של הבת שלי..:(

• הוסף לסימניות
תודה לכולכן!
קקטוס,מעניין איזה חום אתה רואה ,אנסה לבדוק.
לגבי השנייה ,תודה ,באמת טוב יותר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Yehodit B;n4892966:
הראשונה מהממת!
הילדה הזאת יפיפיה אמיתית!
והחצאית הזאת עם השליקס מZARA שלא נשארה במידה של הבת שלי..:(

תודה !
באמת יפיפייה !
בזארה אף פעם לא נשאר;)

• הוסף לסימניות
-------:)---------

• הוסף לסימניות
לאה את צלמת יצירתית, עם עתיד ענק!

כבר דיברנו :)

• הוסף לסימניות
לאה - את הולכת ומשתדרגת
מקסים מקסים!!

• הוסף לסימניות
תודה חמודות:)

• הוסף לסימניות
תודה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה