דרוש מידע "פיצה האט" האם יש לזה כשרות ומה הכשרות?

• הוסף לסימניות
ההיתי שם אתמול, וזה רבנות!
תודה רבה על העדכון
זה רק מראה כמה אי אפשר לסמוך.
אתמול התקשרתי לסניף שאלתי אותם על הכשרות והם אמרו לי שיש להם הרב רובין, ועל סמך זה השארתי כאן את ההודעה.
היום לאחר הודעתך התקשרתי למשרד של הכשרות של הרב רובין, והם אמרו לי שאכן הם בדרך לקבל את ההכשרות שלהם, אך בפועל עדיין לא קיבלו, והם באמצע ההליך בשביל לקבל.

• הוסף לסימניות
חשוב לציין שיש להם סניפים שגם פתוחים בשבת כמו צומת בילו, ואין כשרות בכלל!
פעם אחת כמעט קניתי מההרגל, כי אני קונה הרבה בירושלים, ובשניה האחרונה קלטתי שאין הכשר בכלל..
בחנויות שאין בהם הכשר הם מוכרים נקניקיות בשריות כתוספת לפיצה!

• הוסף לסימניות
תלוי בסניף חלק ללא כשרות/ כשר/ כשר למהדרין / מהדרין בית יוסף

• הוסף לסימניות
תודה רבה על העדכון
זה רק מראה כמה אי אפשר לסמוך.
אתמול התקשרתי לסניף שאלתי אותם על הכשרות והם אמרו לי שיש להם הרב רובין, ועל סמך זה השארתי כאן את ההודעה.
היום לאחר הודעתך התקשרתי למשרד של הכשרות של הרב רובין, והם אמרו לי שאכן הם בדרך לקבל את ההכשרות שלהם, אך בפועל עדיין לא קיבלו, והם באמצע ההליך בשביל לקבל.
בעלון השכונתי פורסם שזה יקרה השבוע

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה