כללי פיצה על גלגלים... לוגו!

• הוסף לסימניות
העליון השמאלי - בצבע האדום הכי יפה ומתאים.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
עדכון:

הלקוח לא כל כך אהב את הדוגמאות, הוא היה מעוניין בדמות מצויירת וחייכנית יותר (cartoons). הוא אף שלח לי לוגו של חברה אחרת בסגנון הרצוי ובהשראתו יצרתי לו את 2 הדוגמאות הבאות שמתבססות ברובם על העיצוב הקודם אך עם שינוי משמעותי כמו שאתם רואים...

מה דעתכם?

קבצים מצורפים

• logopizzanew.jpg
    KB 78.2 · צפיות: 23
  • הוסף לסימניות
אני מאוד אוהבת את הגרסה החדשה!
וממליצה להוריד לגמרי את הקוים האפורים (או לפחות את הקוים הלבנים מהטקסט האדום)

• הוסף לסימניות
זו לא 'גירסה חדשה',
זה לוגו של חברה אחרת..
בכל מקרה,
נשמע שהוא זקוק לשירותיו של מאייר ליצירת דמותג.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pr;577984:
זו לא 'גירסה חדשה',
זה לוגו של חברה אחרת..
בכל מקרה,
נשמע שהוא זקוק לשירותיו של מאייר ליצירת דמותג.

זה ממש לא לוגו של חברה אחרת, הלוגו שהוא שלח לי היה בסגנון המצוייר הזה ואני יצרתי לו משהו חדש לחלוטין בסגנון הלוגו ההוא... הציור של הפיצה הוא שלי, צוייר מאפס עם העכבר! מה גם שהטקסט נשאר אותו דבר כמו בדוגמאות הראשונות.

זה ממש לא לוגו של חברה אחרת!

• הוסף לסימניות
הרבה יותר טוב!

הייתי הולכת על הלוגו החדש התחתון. ולנסות לתת לפסים זווית ימנית גבוהה יותר. שייתן תנופה מקבילה לתנופה של המילה פיצה. הצבעים עדיין לא מריחים פיצה טובה. נסה לשחק איתם.

• הוסף לסימניות
זה שהכנת לכבוד דוד הוא הכי מוצלח,יותר זורם,פחות עמוס ונותן יותר תחושת תנועה.
יפיפה!!!בהצלחה רבה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה