דרוש מידע פיצויים לקטין- לאן נכנס?

• הוסף לסימניות
@A052
ידוע לך אם לאחר שהכסף נכנס לחשבון בנק על שם הילד אפשר להשקיע אותו בקופת גמל?
הפקידה בבנק אמרה שכן, אבל ראינו שכל פעולה שנדרשה לעשות שאלה את המנהל, ולא הכירה בכלל את הנושא, כך שאנחנו לא יכולים לסמוך על מה שהיא אומרת לנו באוויר.
השאלה היא בעצם אם יש הבדל איפה פותחים לו את החשבון- אם יופקד רק לפקדון בבנק נבדוק איזה בנקים נותנים ריביות יותר גבוהות, אם בין אפשר להעביר לקופ"ג לכאורה אין הבדל בין הבנקים

• הוסף לסימניות
@A052
ידוע לך אם לאחר שהכסף נכנס לחשבון בנק על שם הילד אפשר להשקיע אותו בקופת גמל?
הפקידה בבנק אמרה שכן, אבל ראינו שכל פעולה שנדרשה לעשות שאלה את המנהל, ולא הכירה בכלל את הנושא, כך שאנחנו לא יכולים לסמוך על מה שהיא אומרת לנו באוויר.
השאלה היא בעצם אם יש הבדל איפה פותחים לו את החשבון- אם יופקד רק לפקדון בבנק נבדוק איזה בנקים נותנים ריביות יותר גבוהות, אם בין אפשר להעביר לקופ"ג לכאורה אין הבדל בין הבנקים
אמור להיות שהוא נמצא שם בלי לזוז.
במונחים ריאליים מדובר אפי' על הפסד, כי המדד עולה והכסף מאבד את ערכו.

העו"ד אמור לתת לכם מידע הוא אמור לדעת יותר מהבנק, ולמיטב הבנתי הוא זה שפותח את החשבון ולא אתם כהורים.

• הוסף לסימניות
מישהו בכל אופן יודע להגיד לנו-
אם מתעקשים להכניס את הכסף לחשבון ע"ש הקטין, איך אפשר שלפחות זה יהיה במקום שיצבור רווחים?

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע על עו"ד שיודע לעבוד טוב!!
שלום וברכה גם אני קבלתי פיצוי על בני שנפצע סכום גדול היה בן 11 וגם אותנו חייבו לפתוח חשבון על שמו כי אפשר למשוך רק בגיל 18 התביעה היא שלו. עשינו ושמנו בפק"ם בבנק הפועלים ושם זה מניב רווחים. אפשר גם לקופת גמל..מניבה...

• הוסף לסימניות
שלום וברכה גם אני קבלתי פיצוי על בני שנפצע סכום גדול היה בן 11 וגם אותנו חייבו לפתוח חשבון על שמו כי אפשר למשוך רק בגיל 18 התביעה היא שלו. עשינו ושמנו בפק"ם בבנק הפועלים ושם זה מניב רווחים. אפשר גם לקופת גמל..מניבה...
בנק הפועלים הסכימו לקבל ממכם הנחיה להעביר את הכסף לפקמ למרות שהילד הוא בעל החשבון?
אתם יודעים כמה אחוזי ריבית אתם מקבלים שם?
וגם- אתם יכולים בקלות להעביר לקופת גמל?

• הוסף לסימניות
הכי פשוט לשאול את העו"ד
בטוחה שיש דרך להכניס את זה למשהו שיעשה עבורו רווחים

בכל מקרה יש לכם עו"ד, (אני מקווה)
תשאלו אותו, הוא צריך לעזור לכם למקסם הכל

• הוסף לסימניות
הכי פשוט לשאול את העו"ד
בטוחה שיש דרך להכניס את זה למשהו שיעשה עבורו רווחים

בכל מקרה יש לכם עו"ד, (אני מקווה)
תשאלו אותו, הוא צריך לעזור לכם למקסם הכל
זהו שזה לא כזה פשוט,
הוא פחות מבין את עניין הרווחים, רק מחכה שנפתח חשבון ע"ש הילד ויעביר לשם את הכסף.
לכן אני מחפשת בעלי נסיון.

• הוסף לסימניות
הוא פחות מבין את עניין הרווחים, רק מחכה שנפתח חשבון ע"ש הילד ויעביר לשם את הכסף.
לא שיבין ברווחים
שיגיד מה אפשר לעשות עם הכסף
קופ"ג וכד'
מסתבר שבבנק בטוח אפשר לשים בהשקעה
אבל לא בטוח שדרך הבנק זה הדבר המומלץ

אני יודעת על כאלו שקנו דירה בעבר מפיצויים עבור ילד
אבל לא יודעת פרטים, אם זה כסף שהיו חייבים ליעד לילד

• הוסף לסימניות
לא שיבין ברווחים
שיגיד מה אפשר לעשות עם הכסף
קופ"ג וכד'
מסתבר שבבנק בטוח אפשר לשים בהשקעה
אבל לא בטוח שדרך הבנק זה הדבר המומלץ

אני יודעת על כאלו שקנו דירה בעבר מפיצויים עבור ילד
אבל לא יודעת פרטים, אם זה כסף שהיו חייבים ליעד לילד
לצערי הוא לא בעניין, נראה שלא ממש יודע.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה