דרוש מידע פיצויי ההתפטרות שרוצים להביא לי נראים לי נמוכים מידי--

• הוסף לסימניות
עבדתי 8 שנים במקום העבודה
בערך 5,000 (השתנה הרבה אבל מעניין אותי יותר התשובה בגדול)
התפטרתי לאחר לידה לטובת טיפול בילד.
כמה אני זכאית לקבל מהביטוח, וכמה מהמעסיק?
תודה מראש לעונים

• הוסף לסימניות
תלוי כמה הופרש לך.
אם הופרש לך 8.33 % המעסיק לא צריך להוסיף לך כלום ואמור להיות לך קרן של 40,000 שקל פלוס הרווחים בניכוי דמי ניהול.
ברעיון מומלץ שלא למשוך אלא להשאיר לפנסיה.
אם הופרש לך רק 6% הוא צריך להשלים לך משכורת כפול 2.33% כפול מספר השנים שעבדת. כל השאר כבר נמצא בקופה
המעסיק צריך לתת לך טופס 161 וכן מכתב סיום העסקה לשחרור הכספים שלך.

• הוסף לסימניות
תלוי כמה הופרש לך.
אם הופרש לך 8.33 % המעסיק לא צריך להוסיף לך כלום ואמור להיות לך קרן של 40,000 שקל פלוס הרווחים בניכוי דמי ניהול.
ברעיון מומלץ שלא למשוך אלא להשאיר לפנסיה.
אם הופרש לך רק 6% הוא צריך להשלים לך משכורת כפול 2.33% כפול מספר השנים שעבדת. כל השאר כבר נמצא בקופה
המעסיק צריך לתת לך טופס 161 וכן מכתב סיום העסקה לשחרור הכספים שלך.
1.איך אני רואה כמה הופרש?
2. קיבלתי כבר חלק קטן מהמעסיק, זה אומר כנראה שהופרש 6%, לא?

• הוסף לסימניות
פנסיה זה הפיצויי התפטרות או שזה 2 דברים נפרדים?

• הוסף לסימניות
  • תודה
Reactions: ו8
  • הוסף לסימניות
אם השכר היה נמוך ואח"כ עלה אז יצא לך סכום נמוך יותר ממה שנכתב כאן
בגלל סעיף 14. שלא צריך להשלים למשכורת אחרונה כפול כל תקופת העבודה.

• תודה
Reactions: ו8
  • הוסף לסימניות
ומה קורה כשמגלים שהוא לא הפריש או הפריש רק חלקית..?

• הוסף לסימניות
"לא הפריש" - קרי לא מופיע בכלל בתלוש, או "לא הפקיד" - קרי יש שורה בתלוש אבל הסכום לא נמצא בקופה?
אם האפשרות הראשונה - אז הוא צריך להשלים את כל הכסף הזה בעת הפיטורין
האפשרות השניה - יכול להיות בעיה טכנית של שיוך והכספים נמצאים בקופה, אך לא מופיע שהם שלכם, או שבאמת לא שולם - שזו עבירה פלילית חמורה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה