דרוש מידע פיקסולין של חברת ננו טבע

• הוסף לסימניות
מנסיון בלבד
עזר ?
באיזו רמה של קשב היה הילד
נמוך, בנוני, גבוה, אחר
מדובר על בחור שלא מסכים בשום פנים לחזור לקונצרטה עקב תופעות הלוואי שלה (בעיקר תאבון)
מחפשים תחליף טבעי ועם כמה שיותר תוצאות בשטח.
ואם כבר, אומגה 3, מה הסיפור שלה?
יש לה מעריצים גדולים אבל יש גם ההפך הגמור..
תודה מראש!

• הוסף לסימניות
בסוף הילד גם את לא רצה ...
אבל מאוד התרשמתי ממקצועיותה של סוכנת שנתנו לי החברה הרשמית והבנתי שזה לרמה בנונית עד קלה
גילה חזן - בריאות טבעית - נטורפתית
ירושלים
052-8821218

ממליצה לנסות. לא כזה יקר.

• הוסף לסימניות
הבת שלי התחילה לקחת השנה. לא ניסיתי לפני זה משהו אחר אבל היא אומרת שעוזר לה מאד.
יש לזה טעם מגעיל אז היא מוהלת את זה בחצי כוס מיץ (לדעתי פחות יעיל)
נראה לי כדאי לנסות עולה סה"כ 100 ש"ח ואם זה יעזור יכול להיות הצלה
בהצלחה רבה

• הוסף לסימניות
מקפיצה
אשמח לשמוע ביקורות
כל מידע יעזור לנו ממש
תזכו למצוות

• הוסף לסימניות
בסוף הילד גם את לא רצה ...
אבל מאוד התרשמתי ממקצועיותה של סוכנת שנתנו לי החברה הרשמית והבנתי שזה לרמה בנונית עד קלה
גילה חזן - בריאות טבעית - נטורפתית
ירושלים
052-8821218

ממליצה לנסות. לא כזה יקר.
שלום למחוברות :) לידיעת כולם- אני פניתי אחרי המלצות לגילה חזן הסוכנת שהומלצה כאן , אך היא אמרה שכבר לא מתעסקת בזה יותר והפנת אותי לחברה עצמה . המספר שלהם :073-259-5777
האתר שלהם: https://nanoteva.com/contact/
וביקשה שהתקשרו לשם :) , בהצלחה

נ.ב הייתי שמחה לשמוע עוד תגובות על התרופה הטבעית שלהם לקשב- פקסולין לילדה בת 7 חרוצה חכמה אך מתקשה לעבוד ברצף, קופצנית ומוסחת. יעזור לי מאוד!!!! תודה :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה