כללי פירסומת לסידורי פירות

• הוסף לסימניות
יפה מאוד! מאוד!
הצבעים , הפונט - ממש טוב.
רק הייתי מצפה במודעה של סידורי פרות,
לראות סידור פרות הרבה יותר מיוחד, ולא סתם חיתוכי פרות שאפשר לעשות במטבח....
וכן הרקע - נראה לי שיהיה יותר טוב רקע אחיד ולא מעבר.
בהצלחה!:)

• הוסף לסימניות
מפריעה לי הטיפול בטיפוגרפיה:
1. ריבוי פונטים - מספיק להשתמש בפונט דפוס אחד ופונט כתב יד אחד.
2. כדאי להצר את הטור של הטקסט שכרגע מרווח מידי ויוצר חללים רבים מידי ולא נעימים
3. מס' הטלפון ארוך ולא מספיק בולט. כדאי להפריד ע"י מקף.
4. יש בעיות ניסוח ופיסוק: להוריד את הרווח בין הנקודה האחרונה למילה "הארוע" ולהסיף סימן שאלה בסוף הפסקה הראשונה. במקו" המענה המושלם והלא צפוי" הייתי כותבת "המענה המושלם והמפתיע" (הייתי מנסחת מחדש את כל הפסקה הראשונה לפחות ומלטשת את הפסקה השנייה).

• הוסף לסימניות
תודה על התשובות
הסידורי פירות הם האמת כאלה חוץ מאי אילו צורות אולי אוסיף אותם בקטן.

הניסוח הוא בהחלט ראשוני והוא בהינף מקלדת...

• הוסף לסימניות
יפה מאד ומרשים,
הדובדבן שם בלוגו למטה הפריע לי,
צריך למחוק בו כל מיני קווים ( כנראה שנשארו תחומי צבע כשהפכת את הציור לשחור לבן מצבעוני)
הכותרת מאד מזמינה לקרוא.

• הוסף לסימניות
את הפרות מביא הלקוח או המעצבת?

• הוסף לסימניות
דוקא לדעתי התמונה של הפירות נעימה ואסטטית.
מצטרפת למה שאמרו עלהפונטים.
כדאי גם ללטש את הניסוח.
אני חושבת שהקו המקווקו מימין לטקסט. מיותר.
בסה"כ עבודה מענינת ונעימה לעין.

• הוסף לסימניות
הכתום גונב את ההצגה של הפירות מומלץ או להוריד לגמרי או לטשטש משמעותית משהו כמו 80%.
בלוגו לדודבדבן אין משמעות שימי איזה פרי חתוך.

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
מה אתה אומר ע"ז?

כיוון אחר לאותו השירות

קבצים מצורפים

• 2.jpg
    KB 857 · צפיות: 21
  • eng-01.jpg
    1.1 MB · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
מאד יפה וכו'- כפי שאמרו לפני
אבל הנוסח ממש ממש טעון שיפור- 'וכבר שוקולדים... נמאסים עליכם' זה לא נכון ולא מתאים מאיפה שלא תסתכלו על זה : )

בהצלחה!!!

• הוסף לסימניות
התמונה הרבה יותר פוטוגנית וכן יש תמונות של סידורים
אבל הצבע עדיין מידי דומיננטי הייתי הולך אפי' על לבן או אפרסק בהיר מאוד. כיוון יותר נקי!
וכן לדאוג שהתמונה תשאר נקיה בלי כיסוי של צבע הירוק כרגע מכסה את התמונה ומעמעם מיופיה!

בהצלחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה