מידע שימושי פיתוח קול-מקצועי-לגבר

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע ממי שיודע על מורה לפיתוח קול - מקצועי לצורך חזנות.

כל מידע יעזור לי.

• הוסף לסימניות
מומחה גדול לפיתוח קול, הכרתי הרבה, והוא נ"ל מקצועי ויסודי ממש.
טל: 0548493393

• הוסף לסימניות
מקפיצה.
מחפשת מורה לפיתוח קול חרדי ומקצועי באזור הצפון או ירושלים/בני ברק עבור בחור ישיבה. וכן אם ידוע מה העלות לקורס או שיעור בודד.
תודה מראש!

• הוסף לסימניות
באזור ירושלים -גריגורי שטקעל 0584555825
וזה לא קורס אלא שיעורים כל אחד כפי מה וכמה שהוא צריך
כשאני עזבתי אותו המחיר עלה מ 150 ל 200 היום אני לא יודע
מה המחיר שלו .
אני ממליץ בחום

• הוסף לסימניות
באזור ירושלים -גריגורי שטקעל 0584555825
וזה לא קורס אלא שיעורים כל אחד כפי מה וכמה שהוא צריך
כשאני עזבתי אותו המחיר עלה מ 150 ל 200 היום אני לא יודע
מה המחיר שלו .
אני ממליץ בחום
שייך לשלוח אליו בחור ישיבה בן 17 לבד?

• הוסף לסימניות
מקפיצה.
מחפשת מורה לפיתוח קול חרדי ומקצועי באזור הצפון או ירושלים/בני ברק עבור בחור ישיבה. וכן אם ידוע מה העלות לקורס או שיעור בודד.
תודה מראש!
נתניה בסדר? יש לי שם של מישהו מומחה מהאזור
אם תרצי אשלח לך בפרטי

• הוסף לסימניות
מקפיצה.
תודה מראש!
אני מורה לפיתוח קול, אני אדם חרדי, לימדתי הרבה בחורי ישיבות מכל המגזרים, ספרדים אשכנזים, חסידים, ואני עושה שיעור ניסיון חינם.. של 45 דקות,
המייל שלי הוא: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>, והמספר פלאפון שלי הוא: 0527116539

• הוסף לסימניות
המספר של גרגורי שטעקל לא מעודכן אומרים שזה לא מחובר ואני מנסה כבר הרבה זמן להשיג אותו אם משהוא יכול לכתוב את המספר שלו זה יעזור לי מאוד תודה ענקית

• הוסף לסימניות
לא יודעת אם אמרו כבר
אבל יש את גלינסקי שעושה פיתוח קול לכל החזנים הכי מקצועים!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה