פיתות עירקיות [במחבת]

• הוסף לסימניות
אני שמתי בבצק, זה היה כתוב ברשימת החומרים ולא הבנתי אחרת
נסה להוסיף קמח נראה אם יצא משהו

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י start;1095865:
ניסיתי יוצא בצק מאד דביק ובכלל לא יבש
להוסיף קמח?
לא נראה שאפשר לעגל ממנו כדור ולשטח
זה בעצם המון מים ועוד חצי כוס שמן לעמומת חצי קג קמח,

עובדים עם ידיים משומנות.
תמרחי קצת שמן על הידיים ליצור כדורים ולשטח אותם

• הוסף לסימניות
תמנתי, שכחתי להודות לך, הכנתי אותם מיד כשפירסמת, יצא מקסים, צריך פשוט לעבוד עם ידיים מקומחות (בשביל מה צריך עוד שמן?)
עשיתי חלק גם בלי השמן והזעתר והיה גם מאוד מוצלח!

• הוסף לסימניות
אין בכלל שמן בבצק?
או שלא הבנתי נכון?

• הוסף לסימניות
אפשר להכין את זה בכל מחבת רגילה? לא צריך מיוחדת?

• הוסף לסימניות
אין בכלל שמן במתכון, השמן בא כשמשמנים ידיים ליצור פיתות, וכשמורחים קצת למעלה להדביק זעתר.
אני מכינה את זה במחבת רגילה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נוי;1087382:
היא בטח התכוונה ל"בלונים" האלה החרוכים קלות.
נ.ב. מי שצריך מתכון ללחוח - אלה המטוגנות מצד אחד ומלאות עיגולים עיגולים (תימניה שובבה אחת, עבדה עלי פעם שעושים אותם עם מחטים) יש לי.

צריך לזה מכשור מיוחד?
כי זה טעים משהו משהו.... אשמח לשמוע איך עושים את זה...

• הוסף לסימניות
תמנה לא צריך להתפיח? אני עושה עכשיו לשבת

• הוסף לסימניות
לא, לא צריך להתפיח.
זה תופח מהטיגון מספיק.

• הוסף לסימניות
אגב, אני עושה את הפיתות האלה מקמח מלא 70%.
אין לי קמח לבן בבית ושמתי לב שלא מרגישים כל כך בהבדל.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה