פיתרון לשיעולים- לתועלת הכלל

• הוסף לסימניות
כשבני מתחיל להשתעל אני יודעת שעוברת עונה!
מאז שהוא נולד הייתי מפוצצת אותו באינהלציות (עד שהיה עובר לו) עד שגיליתי ב"ה את הפנסטיל טיפות!!!!!!! ישר כשמתחיל לו אני נותנת לו 15 טיפות (לפי הגיל) וחוזרת תלוי לפי המצב, וכל הליחה הופכת לנזלת ירוקה ו-נ-ע-ל-מ-ת! (מקסימום יומיים)
ופשוט מאז האינהלציה שוכבת בארון.

מציעה לכולם לנסות זה מתאים לכל גיל ולא מסוכן והרופאים לא מתנגדים להביא מרשם (כי זה משהו פשוט)
פשוט אבל עוזר ב"ה!

• הוסף לסימניות
תודה רבה!
בני בן ה-5 מפוצץ באינהלציות אנסה זאת.
כמה פעמים ביום?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שי1;642499:
תודה רבה!
בני בן ה-5 מפוצץ באינהלציות אנסה זאת.
כמה פעמים ביום?

כשאת מזהה את השיעול מיד תביאי לו גם אם זה אמצע הלילה, ואז זה יכול להיגמר בזה!
ואם זה חמור יותר או שממשיך להביא כל 4 שעות 15 טיפות ותרגישי בעז"ה שהשיעול הולך ונהיה יותר פתוח עד שהוא עובר.
נ.ב. אני ראיתי כשזה לא מעורב עם מים זה משפיע יותר מהר, וכדי שיסכים לשתות אני סופרת איתו (ודוקא הוא ילד שלא מסכים לגעת אפילו באקמול...)

• הוסף לסימניות
פנסטיל זה תרופה נגד אלרגיה, לא?

• הוסף לסימניות
המשחה היא רק לאלרגיה והטיפות לא רק אלא גם עוזרות לדרכי הנשימה העליונות.
ושמעתי מכמה רופאים ששיעולים ממושכים אצל ילדים לרוב זה לא אסטמה ולא התקררות אלא אלרגיות למזג האויר.
לא משנה איך שתסבירו את זה, זה עוזר ועזר לכמה בנושא!

• הוסף לסימניות
זה עוזר גם לנזלת?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י studio dv.d;642695:
זה עוזר גם לנזלת?

לא ניסתי אבל אפשר לנסות, כי זה אותו רעיון, זה פשוט יוצא החוצה.
ואפשר לבדוק זאת ע"י הצבע (שכבר חקרתי ולמדתי, אולי זה ידוע?!) שנזלת שקופה/צהובה זה עדיין באמצע... וכשמתהפכת לצהוב כהה/ירוק זה יעבור בקרוב ממש בעז"ה.

• הוסף לסימניות
אפשר לתת זאת גם לתינוקת בת 7 חודשים. היא פשוט משתעלת נורא!
או שכדאי להתיעץ עם רופא ילדים?

• הוסף לסימניות
המינון לטיפות פניסטיל הוא: טיפה לכל ק"ג ממשקל הילד. זו תרופה מרגיעה ומרדימה, ובכל מקרה הייתי ממליצה להתייעץ ברופא לפני השימוש. בריאות זה לא משהו חובבני לפתור בפורום.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נוי;642791:
המינון לטיפות פניסטיל הוא: טיפה לכל ק"ג ממשקל הילד. זו תרופה מרגיעה ומרדימה, ובכל מקרה הייתי ממליצה להתייעץ ברופא לפני השימוש. בריאות זה לא משהו חובבני לפתור בפורום.

ברור שצריך להתייעץ כי גם צריך מרשם, אך כל הרופאי שבקופות לא יודעים על מה אני מדברת (אך בכ"ז מביאים לי), לעומת זאת רופאים מומחים (כמו דר' פקטרוביץ) שמבינים למה זה עוזר וזה בריא פי אלף מאינהלציה שגורמת לרעידות ולאין סוף דברים מוזרים, ממליצים לנסות את זה לפני אינהלציה וכדו'.

נכתב ע"י שי1;642786:
אפשר לתת זאת גם לתינוקת בת 7 חודשים. היא פשוט משתעלת נורא!
או שכדאי להתיעץ עם רופא ילדים?
לבת של חברתי (בת חצי ש') זה עזר מאוד .
ורק להבהיר - מדובר בשיעול המצריך אינהלציה או שגורם לקשיי נשימה

• הוסף לסימניות
הייתי היום אצל רופא ילדים והוא אמר לי בשום אופן לא לתת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שי1;643205:
הייתי היום אצל רופא ילדים והוא אמר לי בשום אופן לא לתת.
חוזרת על מה שכתבתי...
כל הרופאים שבקופות לא יודעים על מה אני מדברת (אך בכ"ז מביאים לי), לעומת זאת רופאים מומחים (כמו דר' פקטרוביץ, ומומחים) שמבינים למה זה עוזר וזה בריא פי אלף מאינהלציה שגורמת לרעידות ולאין סוף דברים מוזרים, ממליצים לנסות את זה לפני אינהלציה וכדו'.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה