עזרה פי די אף

• הוסף לסימניות
יש לי חוברת של דפים ואני רוצה לשמור רק דף אחד בפי די אף אך חסרה לי אופציה זו
מישהו יודע למה?
1704270435918.png

• הוסף לסימניות
בפיין רידר (תוכנת פידיאף) יש אופציה ללחוץ במקש ימני על הדף שאתם מעוניינים, והוא יוצר קובץ פידיאף חדש מהדפים בהם אתם מעוניינים.
אפשר למצוא את התוכנה במתמחים טופ. (כנראה יש את זה בעוד תוכנות פידיאף, פשוט זה מה שאני מכיר).
לדוגמא כאן

• הוסף לסימניות
בפיין רידר (תוכנת פידיאף) יש אופציה ללחוץ במקש ימני על הדף שאתם מעוניינים, והוא יוצר קובץ פידיאף חדש מהדפים בהם אתם מעוניינים.
אפשר למצוא את התוכנה במתמחים טופ. (כנראה יש את זה בעוד תוכנות פידיאף, פשוט זה מה שאני מכיר).
לדוגמא כאן
1704273654274.png

• הוסף לסימניות
אצלי זה פתוח, אבל אצרף קישור ישיר לאתר של מתמחים טופ.

קבצים מצורפים

• צילום מסך.PNG
    צילום מסך.PNG
    KB 17.4 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
בהדפסה יש אופציה של שמירה כPDF. אפשר לעשות זאת ולבחור את העמודים הרצויים (אולי לזה התכוון משה)
זהו הבעיה היא שנעלמה לי האופציה הזו עד לא מזמן היא היתה קיימת ועשיו כשאני עושה "הדפס" למסמך אין לי אפשרות לשמור לפי די אף
השאלה איך אני מחזירה את האופציה הנ"ל

• הוסף לסימניות
זהו הבעיה היא שנעלמה לי האופציה הזו עד לא מזמן היא היתה קיימת ועשיו כשאני עושה "הדפס" למסמך אין לי אפשרות לשמור לפי די אף
השאלה איך אני מחזירה את האופציה הנ"ל
בדרך כלל במקום הדפס אמור להיות אופציה אפשרויות נוספות ושם יש אופציה לשמור כPDF

• הוסף לסימניות
האתר מספר 1 לכל מה שצריך או קשור המושג pdf והכל בחינם ללא הרשמה:
תוכלי להמיר ל pdf ואז לערוך/ להסיר דפים וכו' אישית כל מסמך שאני מנסה לעבוד איתו פונה אליהם

• הוסף לסימניות
כנראה שלא הסברתי טוב את הבעיה שלי
אני עובדת כבר הרבה זמן עם מסמכים ולפעמים אני צריכה להוציא רק דף אחד שמור בפי די אף מתוך החוברת שלמה
אז אני עושה: הדפס-בוחרת אפשרות של פי די אף ,בוחרת CORRENT(דף נוכחי) ואז שומרת
לאחרונה נעלמה לי האפשרות שמירה של פי די אף ,ושאלתי אם מישהו יודע למה ואיך מחזירים את האופציה<
תודה לכל המשיבים!

• הוסף לסימניות
אולי תנסי את ה XPS?
ואני הייתי מנסה להוריד עדכונים וריסטרט... הרבה פעמים פותר בעיות מוזרות כאלה

• הוסף לסימניות
כנראה שלא הסברתי טוב את הבעיה שלי
אני עובדת כבר הרבה זמן עם מסמכים ולפעמים אני צריכה להוציא רק דף אחד שמור בפי די אף מתוך החוברת שלמה
אז אני עושה: הדפס-בוחרת אפשרות של פי די אף ,בוחרת CORRENT(דף נוכחי) ואז שומרת
לאחרונה נעלמה לי האפשרות שמירה של פי די אף ,ושאלתי אם מישהו יודע למה ואיך מחזירים את האופציה<
תודה לכל המשיבים!
במסך ההדפסה יש לך אפשרות לבחור מדפסת שם את בוחרת אם מדפיס או לpdf

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה