כללי פלאייר גירוי לפרוייקט חברותא

• הוסף לסימניות
"חברותא" נשים מעוניינות לצרף עוד נשים מהמגזר הכללי ללימוד הקדוש הזה (חברותא טלפונית). זה צד אחד של הפלאייר/פרוספט. צד שני יהיו כל ההסברים אבל לפני שאני רץ לעצב הייתי רוצה להיות סגור על הצד הזה
הטקסט מלכלתחילה לא היה אמור להיות הנושא אז שיחקתי בין הקריאות לאפקט הסקרנות.
הלכתי על כיוון הטיפה מיסטי כי לדעתי זה מאוד טרנד

מושך? מסקרן? תרצו להפוך לצד שני?

קבצים מצורפים

• פרוספקט-02.jpg
    KB 530.8 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
מאד יפה.
יש בעיה עם הכיוון של הטקסט, הוא לא מספיק מתאים לקווים של הרקע
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
1. הכיוון והאורך של השורות מקשה מאוד על קריאת השאלות.
2. מתאים יותר לרשום "תשובות לכל השאלות"...
3. במקום המילה "חברותא" מתאים לשים את הלוגו, או לא לשים כלום כדי לגרות להפוך לצד השני.
4. חלק מהשאלות צריכות ניסוח מחודש.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sunshine;808363:
1. הכיוון והאורך של השורות מקשה מאוד על קריאת השאלות.
.
התעצלת לקרוא את מה שכתבתי, אה? :)

• הוסף לסימניות
זה מאד מאד יפה, אבל האווירה גברית, אולי זה הצבעים, אולי הקווים החדים. אם זו חברותא לנשים, צריך לרכך, כי ככה זה קצת מרתיע.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סימן טוב;808501:
זה מאד מאד יפה, אבל האווירה גברית, אולי זה הצבעים, אולי הקווים החדים. אם זו חברותא לנשים, צריך לרכך, כי ככה זה קצת מרתיע.

מסכים. אולי את הצבע עדיף להחליף.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י FishAir;808457:
התעצלת לקרוא את מה שכתבתי, אה? :)
דווקא קראתי הכל, רק שזה מעייף לקרוא ככה...

• הוסף לסימניות
לענ"ד הצבע יותר גברי מנשי

• הוסף לסימניות
לכל המגיבים תודה רבה!
לגבי הצבע ה"גברי", אין שום סיבה לעשות צבע נשי, אני לא מוכר קוסמטיקה, הרעיון הוא להעביר תחושה של סקרנות

• הוסף לסימניות
נכון, אתה רוצה לעורר סקרנות - אצל נשים. והן עובדות יותר עם רגש מאשר עם שכל, אז אתה רוצה שיתחברו אל הרעיון דרך הרגש - וזה קשור גם לצבע של הפרסום.

• הוסף לסימניות
לא מסכימה איתך

במבט ראשון שני וגם שלישי היה לי ברור שמדובר בפרסום לגברים.

נשים לא ימשכו לזה, וזה לא יעצור אותן, כי זה לא מדבר בשפה שלהן.
בדיוק כמו שגבר (ממוצע) לא נעצר אפילו לשניה אחת על מדורי המתכונים או הפסיכולוגיה.
בדיוק כמו שילדים יתלהבו מצבעוניות עשירה ואיורים חמודים, או סטריפ קומיקס

לגבי הקריאות - גם אני קצת התעייפתי, במיוחד שחלק מהשאלות חתוכות
האותיות מדי רחבות, בגלל מתיחת הפרספקטיבה. זו לדעתי הבעיה.
הייתי בוחרת בפונט לא חד כל כך (נשים, כן?) ובמשקל עדין יותר...

הרעיון עצמו מוצלח, אבל דורש ליטוש והתאמה לקהל היעד, בהצלחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ariels;809376:
לא מסכימה איתך

במבט ראשון שני וגם שלישי היה לי ברור שמדובר בפרסום לגברים.

נשים לא ימשכו לזה, וזה לא יעצור אותן, כי זה לא מדבר בשפה שלהן.
בדיוק כמו שגבר (ממוצע) לא נעצר אפילו לשניה אחת על מדורי המתכונים או הפסיכולוגיה.
בדיוק כמו שילדים יתלהבו מצבעוניות עשירה ואיורים חמודים, או סטריפ קומיקס
יופי, באתי למחות בדיוק כדברייך, והתעצלתי.
תודה על עשיית המלאכה במקומי. :cool:

• הוסף לסימניות
טוב תשאיר את זה ככה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י FishAir;809353:
לכל המגיבים תודה רבה!
לגבי הצבע ה"גברי", אין שום סיבה לעשות צבע נשי, אני לא מוכר קוסמטיקה, הרעיון הוא להעביר תחושה של סקרנות

אם אתה רוצה לסקרן אישה אתה אמור לדבר בשפה שלה, וצבע זה חלק מהעניין......!!!
חוצמזה זה בהחלט מסקרן!

• הוסף לסימניות
דבר ראשון אני מסכים עם הטענה שזה צריך לשדר יותר נשיות.

וחוצמזה, הטקסט מאד לא נוח לקריאה, ולכן פשוט מדלגים עליו, ובלעדיו, אין שום סיבה להפוך את הפלייר. לטעמי היה עדיף לשים שאלה אחת מסקרנת במיוחד וזהו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה