נכתב ע"י ariels;70962:החלק התחתון (המעבר מהטורקיז ללבן, והטיפוגרפי'ה) - מעולה!
(כמה חריגות קטנות, מה שכתבה בלה בלה וגם ליישר לשמאל את הטלפון לשורת הכתובת)
החלק העליון דורש שיפוץ, לדעתי תמונה של המים בלבד (עם ההשתקפות של התמונה וכו', כי זה מוסיף עניין) תהי'ה יותר נקי'ה ויותר מזמינה.
וגם שורת הכותרת - תהי'ה הרבה יותר טובה ללא האפקט.
הייתי מקטינה אותה בהרבה, אגב. ועושה את זה בשורה אחת.
מקסים ובהצלחה!
נכתב ע"י koShir;70965:אה! זה את שעושה את הפרסומות???
טוב לדעת! תמיד שמתי לב אליהן- הן ממש מעולות, ברמה,מאד יפות.
הלוגו מצוין! נראה לי שהוא עבר שידרוג - פעם הוא היה עם אפקטים ועכשיו הוא ווקטורי- צעד חכם!
ת'אמת - כמעט אף פעם לא הבנתי את הכותרות האלה "בריא שזה נקי" וכו... זה פשוט הפריע לי!אולי אני נורא סתומה... אבל אני לא- אז בואי נאמר שבנאדם סטנדרטי כמוני אמור להבין את המסר- אני לא.
אז דבר ראשון - תועילי להסביר? או שמא את התשובה לזה אמצא בפורום פרסום?...
-ובנוגע לפלייר - יפה פה!! ממש מצוין. אני נורא אוהבת את הביצוע הצילומי של המים- אולי באמת זה רעיון להעלות את ה"בריא... לשורה אחת ישרה למעלה.!
חוץ מזה - way ta go!!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים