דרוש מידע פלאפון ו...מחשב

• הוסף לסימניות
החופש הגיעה אז מגיעה לי להתחדש קצת לא?
אני רוצה לקנות פלאפון חדש
ו...גם מחשב חדש
ואשמח להמלצות של חברות...
ומכשירים...

• הוסף לסימניות
בני ברק

קבצים מצורפים

• IMG-20220630-WA0028.jpg
    IMG-20220630-WA0028.jpg
    KB 215.3 · צפיות: 33
  • הוסף לסימניות
יש לי מחשב של אייסר, הוא עצמו פצצה.
הוא דקיק וקליל ונוח לנסיעות, המסך גם טאצ'.
2 דברים שכדאי לדעת:
1. הפלסטיקה של אייסר על הפנים. נהיה לי סדקים באזור הצירים של קיפול המחשב.
אגב האחריות כוללת והם אמורים לקחת אותו לתיקון.
2. השמע המובנה לא מאד חזק, לפי שזה מפריע.
חוצמזה המחשב באמת עובד מהר ויכול להכיל מעולה תכנות כבדות של גרפיקה או סאונד וכד'.

ממליצה על החנות B&M בשטראוס, אחלה שרות והם יודעים מה הם מדברים...
מלא בהצלחה!

• הוסף לסימניות
לא מחשב לי אלא לבית לילדודס לא חייב משהו מקצועי, אבל שיוכל להכיל משחקים רבים;)
אם יש לכם בבית מחשב לילדים אם המון משחקים ששורד אשמח לדעת עליו
אולי אחשוב על מחשב גם בשבילי..
פלאפון כשר רגיל אבל אעדיף איכותי
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
את בטח רוצה מחשב נייח, זה דבר ראשון.
אם זה נטו לילדים ולמשחקים את צריכה משהו ממש פשוט, כנסי לאתרים ותחפשי משהו מתאים.
לדוגמה:
ואת צריכה גם מסך

• הוסף לסימניות
תודה רבה לכולם!!
בעקרון יש לי מסך שעד היום חיברתי למחשב נייד, כי אני מעדיפה נייד, ולקחת אותו ולחבר למסך של נייח
לכן אשמח להצעות לנייד
אבל תודה רבה בכל זאת!

• הוסף לסימניות
ממליצה בחום!!
לדבר עם בעלי
הוא מוכר מחשבים עם נסיון של שניםםם בתחום
תהיי בעזה מרוצה!
0533110844
תודה רבה לכולם!!
בעקרון יש לי מסך שעד היום חיברתי למחשב נייד, כי אני מעדיפה נייד, ולקחת אותו ולחבר למסך של נייח
לכן אשמח להצעות לנייד
אבל תודה רבה בכל זאת!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה