דרוש מידע פלאפון לבנות מאיזה גיל?

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
מכירה אישית
בת שקיבלה טלפון בגילאי ז-ח
ומאיזשהוא קו לא ידוע
נוצר קשר עם גבר שלאחר שההורים שלה גילו את זה, היה גבר נשוי עם ילדים..
והם עוד קבעו להיפגש!!
אם ההורים שלה לא היו מגלים את זה בזמן, אני באמת לא רוצה לחשוב מה היה יכול לקרות.
מה אני באה לומר בזה?
שימו לב!
כל זמן שלא חייב וממש מוכרח, לא לתת.
אם יש צורך נקודתי בפלאפון, אפשר לקנות פלאפון משפחתי שישמש את כל בני הבית לצרכים דחופים כמו: נסיעה ארוכה, קניות וכדומה.
וכמובן, להיות כל כל הזמן עם יד על הדופק.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
לבנות שלי רק מכתה ה' סמינר
יש פלפון נוסף בבית מלבד הבזק ומיועד גם ליציאות של הילדים לקניות
דרך אגב ביטלנו בבזק את השיחות יוצאות (קו קל) ומבצעים שיחות יוצאות רק מהפלפון וחסכנו מאות שקלים בחודש

• הוסף לסימניות
מכירה אישית
ומאיזשהוא קו לא ידוע
והם עוד קבעו להיפגש!!
אם ההורים שלה לא היו מגלים את זה בזמן, אני באמת לא רוצה לחשוב מה היה יכול לקרות.
מה אני באה לומר בזה?
שימו לב!
אם יש צורך נקודתי בפלאפון, אפשר לקנות פלאפון משפחתי שישמש את כל בני הבית לצרכים דחופים כמו: נסיעה ארוכה, קניות וכדומה.
בהצלחה!
זה צריך להיזהר גם בטלפון של בזק....
לפני כמה שנים מישהו "עשה סקרים"
לבני נוער וניסה ללכוד נפשות:(

• הוסף לסימניות
'צריכה'?

בדור הקודם לא היו לבנות בח' פלאפונים ולא זכור לי שאובחן עיכוב התפתחותי יוצא דופן עקב החסר הזה.

'יכולה'. לא 'צריכה'.
אני חושבת שצורך הוא דבר שמשתנה בהתאם לנתונים הסביבתיים.
אז הדור הזה הוא לא דור האתמול והצרכים שונים.
זה צריך להיזהר גם בטלפון של בזק....
לפני כמה שנים מישהו "עשה סקרים"
לבני נוער וניסה ללכוד נפשות:(
מפחיד. מכיוון שהעולם היום מאוד לא בטוח- צריך פשוט לשים לב להכול.
בזק, פלאפון, רחוב... לא זו הנקודה.

• הוסף לסימניות
לדעתי פרטי שלה לא לפני ט- י
כמובן שכדאי שיהיה פלאפון נוסף בבית כך שאם היא יוצאת יש לה מה לקחת

• הוסף לסימניות
מכירה אישית
ומאיזשהוא קו לא ידוע
והם עוד קבעו להיפגש!!
מה אני באה לומר בזה?
שימו לב!
בהצלחה!
עצוב מאוד
וצריך לשים לב לזה...
גם שזה כשר ...בכל מצב בכל מקום תמיד יהיה האילה שיקפצו
אבל מדברים על עובדות בשטח..
מצד שיני עדיף שכל ילד יהיה עליו פאלפון לכל מקום שיצא...אי אפשר לדעת עם יקרה לו משהו חס וחלילה

• הוסף לסימניות
אין כזה דבר בת בתיכון בלי טלפון
מידיעה
אל תאמללו את הבנות שלכן
נכון!!!
אני לומדת בתיכון שמור מאוד ולפני המחנה בקשו מכל אחת להביא את הדגם של הטלפון שלה והיה תוכנית שכל אחת קיבלה מגן והיא קישטה אותו
אם טלפון לא היה דבר שיש לכללל אחת הם לא היו עושים את התוכנית הזו בחיים!!!!!!

• הוסף לסימניות
ממש מוזר לי לקרוא את התגובות כאן.
נראה שאין פה כמעט אנשים שמבינים מה קורה בדור הזה.
לי היה טלפון מכיתה ז' ומכיתה ט' לא היתה בת אחת בכיתה שלי בלי פלאפון.
אין כזה דבר בת בתיכון בלי טלפון
מידיעה
אל תאמללו את הבנות שלכן
לגמרי.

• הוסף לסימניות
אי אפשר היום למנוע מבחורה לקחת פלאפון, מה שכן חייבים ללמד אותה איך משתמשים בטלפון.
מתי מדברים, עם מי מדברים ... , (רק נשים, רק מי שאת מכירה. ולא עונים לטלפון שאת לא מכירה את המספר שלו) וואצאפים למיניהם (רק עם בנות שהיא מכירה אישית את כולן!!!) וכו'.

כללים ברורים, ולשים לב שזה באמת קורה. (כן, לעבור לה על הטלפון לפעמים ולראות שאין דברים חשודים..)

וכדאי גם לספר סיפורים שקרו עם בנות שתבין יותר. (זה גיל שכבר אפשר לדבר איתן מפורשות על הרחקה מגברים, וזה חשוב כי הן מתחילות להיות עצמאיות וליסוע לבד באוטובוסים וכו'.)

• הוסף לסימניות
אי אפשר היום למנוע מבחורה לקחת פלאפון, מה שכן חייבים ללמד אותה איך משתמשים בטלפון.
מתי מדברים, עם מי מדברים ... , (רק נשים, רק מי שאת מכירה. ולא עונים לטלפון שאת לא מכירה את המספר שלו) וואצאפים למיניהם (רק עם בנות שהיא מכירה אישית את כולן!!!) וכו'.

כללים ברורים, ולשים לב שזה באמת קורה. (כן, לעבור לה על הטלפון לפעמים ולראות שאין דברים חשודים..)

וכדאי גם לספר סיפורים שקרו עם בנות שתבין יותר. (זה גיל שכבר אפשר לדבר איתן מפורשות על הרחקה מגברים, וזה חשוב כי הן מתחילות להיות עצמאיות וליסוע לבד באוטובוסים וכו'.)
כל מילה!!!

• הוסף לסימניות
אפשר בבקשה הסבר?
כי אני פשוט לא מבינה מה כבר בת יכולה לעשות עם טלפון כשר...
זה שזה כשר לא אומר כלום
יכולים לצוץ בכל מקום אפילו עם זה כשר...
אגב יש מלא קווים שאפשר להיכנס לשידורי טלויזיה וכו...
יש כל מיני ואצפים למיניהם וכו..
לא חסר...
צריך שיהיה רק מודעות ושיח לדבר על זה וזהו...

• הוסף לסימניות
כבר בקורונה היה נחוץ שלכל ילד יהיה טלפון משלו בשביל הלימוד מהקווים.
ככה שהיום יוצא שגם לילדה בכיתה ד' יש משלה...
אבל נראה לי שמה שבאמת מקובל, זה מכיתה ח'- ט'

• הוסף לסימניות
ראיתי יום אחד פרסום של נדרים פלוס נראה לי על טלפון כשר שלהם שמיועד לילדים שהרעיון הוא שיש חסימה לכל קווי התוכן וכן ההורים מקבלים בכל חודש פירוט של כל השיחות היוצאות והנכנסות. יש למישהו מידע?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה