F22 pro?pixel
אם יעזור, אתן לך בפרטי כתובת של חנות במרכז שמוכרת ב480
F21.F22 pro?
ב 480?
כולל גרסה?
אגב, שהפרצוף החמוד שלו כבר לא כשר בכללהמעלה היחידה שלו שהוא סמארטפון בפרצוף חמוד של כשר.
עדיין הוא לא מושך עיניים ומי שמחזיק שיומי לא מסתכלים עליו כמי שמחזיק סמארטפון זו העובדה יש המון אברכים עם שיומי בעיני ראיתיאגב, שהפרצוף החמוד שלו כבר לא כשר בכלל
יש! יש 2 גירסאות - יש גירסה כשרה לגמרי (עם מצלמה)מטעם והייתם נקיים אני גר בלונדון ששם יש מכשירים כשרים ולי יש פלאפון לגמרי כשר בלי יכולת לראות וידיאו או אימייל וכו' (כפי מה שידוע לי בארץ אין מאושר אולי אני טועה אבל ניסתי לברר ואין)
אולי כי זה כשר?עדיין הוא לא מושך עיניים ומי שמחזיק שיומי לא מסתכלים עליו כמי שמחזיק סמארטפון זו העובדה יש המון אברכים עם שיומי בעיני ראיתי
יש גם גרסה כשרה בלי מצלמה.יש! יש 2 גירסאות - יש גירסה כשרה לגמרי (עם מצלמה)
אני מבררת לקנות..אני קניתי עם כמה ניודים ב200 שקל בערך אצל סוכן.
אם מעניין אותך פרטים אני יכול לברר
אפשר פרטים?אני קניתי עם כמה ניודים ב200 שקל בערך אצל סוכן.
אם מעניין אותך פרטים אני יכול לברר
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים