דרוש מידע פלאפון שיומי חצי טאצ'

• הוסף לסימניות
תודה רבה הוא הסתדר!

• הוסף לסימניות
יש לי למכירה שיומי q1 מקורי של חברת המילטון כשר אורגינל.
יד שנייה במצב חדש
ניתן לפנות בפרטי למי שמתעניין.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
F22 הרבה יותר טוב היה לי את שניהם הF21 הרבה יותר רגיש הF22 נפל לי כמה פעמים ולא קרה כלום
גם המסך הרבה יותר חד המגע יותר טוב יותר גדול (יש שיאמרו חיסרון)
המעבד הרבה יותר מהיר (מרגישים את ההבדל ובפער)
בקיצור מכשיר הרבה יותר טוב

• הוסף לסימניות
מטעם והייתם נקיים אני גר בלונדון ששם יש מכשירים כשרים ולי יש פלאפון לגמרי כשר בלי יכולת לראות וידיאו או אימייל וכו' (כפי מה שידוע לי בארץ אין מאושר אולי אני טועה אבל ניסתי לברר ואין)
יש! יש 2 גירסאות - יש גירסה כשרה לגמרי (עם מצלמה)
עדיין הוא לא מושך עיניים ומי שמחזיק שיומי לא מסתכלים עליו כמי שמחזיק סמארטפון זו העובדה יש המון אברכים עם שיומי בעיני ראיתי
אולי כי זה כשר?
לא כל מי שקונה שיאומי מחפש סמארטפון בפרצוף כשר.

• הוסף לסימניות
אני קניתי עם כמה ניודים ב200 שקל בערך אצל סוכן.
אם מעניין אותך פרטים אני יכול לברר

• הוסף לסימניות
מי שמחפש מספר זהב של בזק לעסקים באיזור חיוג 04 או שמעניין במספר בזק וירטואלי לעסק
מוזמן להשאיר טלפון או מייל.
ואחזור אליו בלי נדר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה