דרוש מידע פלאפון שישמש לנקודת גישה והגבלות על אינטרנט

• פותח הנושא lotr
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
יש לכם המלצה על פלאפון לא כשר שאינו נראה כסמרטפון, עם גישה לאינטרנט בעיקר כדי שיוכל לשמש כנקודת גישה לאינטרנט כדי לחבר מכשיר המצריך אינטרנט ללא סינון?
וחשוב לי גם שאוכל להגביל את כמות האפליקציות שמכשיר, זאת אומרת שאני לא רוצה שיהיה לי בו המון אפליקציות אין סופיות
וגם חשוב שיהיה קוד כשפותחים את הטלפון
מישהו מכיר משהו?

• הוסף לסימניות
יש פלפון שנמכר בסניפי "אושר עד" במכונות של האלקטרוניקה זה עולה כ200-300 לא זוכר בדיוק וזה קופי פלפון כשר!

• הוסף לסימניות
שיואמי חצי טאצ'
אבל כאן בפרוג קראתי שהוא עושה ממש הרבה בעיות....
ועד כמה אפשר להגביל את האפליקציות בלי אפשרות להחזיר הפלאפון למצב מורחב של גישה שלמה לאינטרנט?

• הוסף לסימניות
אבל כאן בפרוג קראתי שהוא עושה ממש הרבה בעיות....
לא בעיות ולא נעליים פלאפון פצצה יש לי אותו שנתיים.
בקשר להגבלה לא יודע , אני רק יודע שבחנוית עושים איתו כל מה שרוצים....

• הוסף לסימניות
לא בעיות ולא נעליים פלאפון פצצה יש לי אותו שנתיים.
בקשר להגבלה לא יודע , אני רק יודע שבחנוית עושים איתו כל מה שרוצים....
וכשהוא משמש לנקודת גישה, איך הגלישה שלו?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה