- הוסף לסימניות
נכתב ע"י זה אני;2193350:יש לי מתכון לפלאפל ביתי ללא גלוטן מעניין את מישהו?
כן. אני מעונינת. לא מאמינה שאפשר להכין כדורי פלאפל ללא גלוטן
נכתב ע"י זה אני;2193350:יש לי מתכון לפלאפל ביתי ללא גלוטן מעניין את מישהו?
נכתב ע"י צירי;2192012:אני רוצה להכין פלאפל ביתי, ואף פעם לא עשיתי זאת.
צריכה הדרכה מהשלב הראשוני- מה קונים? איזה חומוס? איך משרים? מתכון?
תודה!
אפשר להוסיף פיטרוזליה קצוצה דק.נכתב ע"י רחל בן עזרא;2194752:משרים את החומוס כל הלילה עם מעט סודה לשתייה כל הלילה אח"כ מסננים מהמים וטוחנים את החומוס להוסיף תבלינים מלח פלפל שחור קצת כמון מעט פירורי לחם בערך 2 ביצים תלויי בכמות החומוס יוצרים כדורים ומטגנים בשמן חם עמוק.
נכתב ע"י E&A;2193606:למי שחסום:
לסיום, הנה מתכון לכדורי פלאפל ביתיים, שמשאירים הרבה מאחור את הכדורים שבדוכני הפלאפל.
הרכיבים:
2 כוסות גרגרי חומוס שהושרו במים למשך 12 שעות
2 פרוסות לחם שהושרו במים
6/5 שיני שום
חופן פטרוזיליה או כוסברה (עדיף את שניהם)
כפית גדושה כמון
כפית גדושה פפריקה מתוקה
כפית מחוקה פפריקה חריפה
מלח ופלפל שחור
כף גדושה גרגרי שומשום
כף מחוקה סודה לשתייה
איך מכינים?
שוטפים ומסננים את גרגרי החומוס וטוחנים אותם בבלנדר יחד עם שאר המרכיבים למעט הסודה לשתייה. מתקבלת עיסה מעט לחה. במידה וחסרה לחות, מוסיפים מעט מים. מכסים ומכניסים למקרר למשך שעה. מוציאים מהמקרר, מוסיפים את הסודה לשתייה, יוצרים כדורים ומטגנים בשמן עמוק.
צפה בקובץ המצורף 308771
צפה בקובץ המצורף 308772
בתיאבון!
נכתב ע"י צירי;2310763:בודאי!!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים