פלאשים באולם. כיצד?

• הוסף לסימניות
לכל הצלמים והצלמות היקרים שלום!

כבר תקופה די ארוכה שאני מעוניין לשלב פלאשים באולם. כי הגיע הזמן לצלם אירועים בצמצם סגור יותר עם תאורה משלימה [מה שאומר יותר עומק שדה-יותר טווח חדות בתמונה]. אך מכיוון שאני מוגבל מבחינת יכולת לסחוב ציוד [חצובות ומטריות] אני מחפש פתרון חילופי.

האם ידוע לכם/ן על מוצר שאפשר לתלות על גבי המחיצות שבאולם שיחזיק את הפלאשים [ספידלייט ללא מטריה].
אשמח לקבל קישור לכל מוצר שיפתור את הבעיה. מכיון שיש אולמות עם ווילונות על גבי המחיצות - אם אפשר מוצר שנתלה איך שהוא על גבי המחיצות ממש- כלומר, מלמעלה על גבי המחיצות.

תודה רבה!!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
דוד, תודה רבה לך על העזרה!
הסופק קלאמפ מיועד נראה לי לעמודים.
הקליפס נשמע טוב. השאלה עם יש יותר מ53 MM-כלומר רחב עוד יותר. מסופק עם זה יספיק למחיצה. או שוודאי יספיק.
ב'-אם יש אותו להשגה בארץ.

שוב המון תודה. עזרת לי מאוד. לא היה לי מושג איך להתחיל לחפש את המוצרים הנ"ל.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;2388683:
קניתי ב 45 ש"ח בפוטופריק (עם ראש כדורי)

הקליפס הזה מתאים לכל עובי מחיצה. אשמח לשמוע מהנסיון בשטח..
אשמח לקבל קישור למוצר אצל פוטפריק. תודה!!

• הוסף לסימניות
קח בחשבון שרוב המחיצות הן בגובה נמוך, כך שהתאורה לא תהיה מפוזרת באולם כהוגן

• הוסף לסימניות
manfrotto super clamp

(יש גם 'חיקויים' כמעט זהים ויותר זולים
אני חושב שפוטופריק מוכר)

• הוסף לסימניות
יש הרבה פתרונות שיתנו לך פה ושם פתרון מוגבל- לפעמים יתאים יותר ולפעמים פחות.

בשורה האחרונה
אתה רוצה לעבוד עם תאורה? תקנה 4 חצובות ותתחיל איתם.

• הוסף לסימניות
לא הייתי מציע להתחיל מראש מאלתורים בעייתים
גם ככה זה תורה שלמה הדורשת מיומנות ונסיון
אחרי שיש נסיון אפשר לאלתר פה ושם אבל למלא תאורה ע"י ברירת מחדל לא הייתי ממליץ כי זה יכול ליצור הרבה יותר בעיה מפתרון
אבל זו דעתי האישית לא חייב להסכים איתי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה