פלאש קנון 430

• הוסף לסימניות
אני רוצה להשתמש בו כפלאש נוסף בסטודיו אך לא על המצלמה
אני לא זוכרת איך הופכים אותו לסלייב- שיבזיק עם כל הפלאשים
משהו יוכול לעזור לי?
תודה!

• הוסף לסימניות
יש לו חיישן אור ואני השתמשתי בזה פעם אך לא זוכרת איך עושים את זה

• הוסף לסימניות
אין לו חיישן טיפש. רק שליטה באינפרא רד מפלאש בעל יכולות מאסטר

• הוסף לסימניות
יוהו.. לא הבנתי כלום...
אני נזכרת שכשעשיתי את זה החיישן היבהב

• הוסף לסימניות
אם אני לא טועה -
את צריכה פלאש נוסף שיושב על המצלמה והוא משדר לפלאש השני באמצעות האינפרא מתי לירות...

• הוסף לסימניות
הפלאשים הגדולים לא מספיקים לו?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יצירתית;1163992:
הפלאשים הגדולים לא מספיקים לו?

התקשורת איננה בזיהוי הבזקה (חיישן 'טיפש') אלא בתקשורת פנימית בין מבזקי קנון

לכן פלאשים גדולים לא רלוונטיים פה, אבל את יכולה לחבר חיישן טיפש חיצוני בכמה גרושים.

• הוסף לסימניות
תודה!
עכשיו הבנתי...
זה מה שהעלתה השקעה בקישור?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יצירתית;1164005:
תודה!
עכשיו הבנתי...
זה מה שהעלתה השקעה בקישור?

אכן, יש דגמים רבים כאלו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה