פלאש yn600

• הוסף לסימניות
מישהו מכיר את הפלאש של yongnuo 600?
הוא זהה ל600 המקורי של קאנון.
אך שמעתי שיש איתו בעיות.
יש המלצות?

• הוסף לסימניות
באופן כללי העבודה של yongnuo מצוינת, ביחס למחיר נותן עבודה טובה. ברמה של canon!
בגלל שהחברה 'זולה' צריך להשתמש איתו בעדינות.
ה-yongnuo 600 הוא חדש בסדרה, ו-TTL. מביקורות שקראתי עליו אנשים מתלוננים שהוא זולל בטריה.
תנסי את ה yongnuo 560III אם את משתמשת בMenual, מומלץ!
בהצלחה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הגלים;1687584:
GODOX V860 - נהדר.

קניתי [לפני שנה] את הפלאש הזה בהמלצת חברי הפורום. מרוצה מאוד!!!
משמש כמאסטר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הגלים;1687584:
GODOX V860 - נהדר.

הגוון שלו לא יותר קר מהממוצע? (כמו כל הפלאשים של גודוקס)
בפלאש שעל המצלמה זה יכול להיות קריטי

אני מחפש עכשיו פלאש ראשי למצלמה אחרי שה580EX II מתחיל לזייף

• הוסף לסימניות
מצד שני הפלאש קנון האחרון שקניתי היה בערך ב2007.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י msphoto;1704988:
הגוון שלו לא יותר קר מהממוצע? (כמו כל הפלאשים של גודוקס)
בפלאש שעל המצלמה זה יכול להיות קריטי

אני מחפש עכשיו פלאש ראשי למצלמה אחרי שה580EX II מתחיל לזייף
את הYN 560III ניסית? יש לי 5 כלים כאלו.. פצצה !

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צבי קלאר;1706470:
את הYN 560III ניסית? יש לי 5 כלים כאלו.. פצצה !

עברתי כבר 6-7 כאלו..
שורדים אצלי שנה וחצי בממוצע, לאחרונה עברתי לגודוקס AD360 שמייתר לי את רוב השימוש בהם, ובכל מקרה, כפלאש ראשי על המצלמה זה לא מומלץ, וניסיתי את זה כמה פעמים.

• הוסף לסימניות
לגבי משדרים. האם גם עדיף של גודוקס, או שהיונגנו טובים? יש לי הצעה לקנות של יונגנו 622 ב 360 שח.
אגב קניתי בסוף את הפלאש 600 של יונגנו. מרוצה לבינתים. יש שם המון אפשרויות.

• הוסף לסימניות
יש לי 8 יח' מהיונגנו 622, כ200 ש"ח לרביעייה באיביי. עובדים מעולה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י msphoto;1706484:
עברתי כבר 6-7 כאלו..
שורדים אצלי שנה וחצי בממוצע, לאחרונה עברתי לגודוקס AD360 שמייתר לי את רוב השימוש בהם, ובכל מקרה, כפלאש ראשי על המצלמה זה לא מומלץ, וניסיתי את זה כמה פעמים.
איזה דגם?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צבי קלאר;1706512:

560 משלושת הדורות
דווקא אחד שורד עדיין מהדור הראשון.. כשעוד לא היה להם מסך

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה