דרוש מידע פלטפורמה נוחה לשליחת מיילים לאנשי קשר מרובים

• הוסף לסימניות
שבוע טוב לכולנו...

אני מעוניין לשלוח מייל לאנשי קשר מרובים (1000+) חילקתי את האנשי קשר לכמה הודעות נפרדות אבל עדיין הג'ימייל לא נותן לשלוח את כולם זה כותב לי
"הגעת למגבלת שליחת דואר. ההודעות שלך לא נשלחו"

איזה פלפורמה (עדיף חינמית, אני שולח הודעה כזו ממוצע פעם בחודש..) הכי נוחה וקלה לשימוש?
ניסיתי לשחק קצת עם mailchimp נראה לי קצת מסובך (לא?..)

תודה

• הוסף לסימניות
שבוע טוב לכולנו...

אני מעוניין לשלוח מייל לאנשי קשר מרובים (1000+) חילקתי את האנשי קשר לכמה הודעות נפרדות אבל עדיין הג'ימייל לא נותן לשלוח את כולם זה כותב לי
"הגעת למגבלת שליחת דואר. ההודעות שלך לא נשלחו"

איזה פלפורמה (עדיף חינמית, אני שולח הודעה כזו ממוצע פעם בחודש..) הכי נוחה וקלה לשימוש?
ניסיתי לשחק קצת עם mailchimp נראה לי קצת מסובך (לא?..)

תודה
ניתן לשלוח בגימייל עד 500 הודעות ב24 שעות.
סמוב היא מערכת נוחה השאלה האם תרצה לשלם בשביל פעם החודש..

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
@נקודת מחשבה
נראה לי שיש כאן משו טוב.

• הוסף לסימניות
@נקודת מחשבה
נראה לי שיש כאן משו טוב.
תודה, אבדוק

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה