פלייבק ווקאלי לשיר 'נפשי'

• הוסף לסימניות
באמת זה מה שעשעיתי וזה עלה...:rolleyes:
קטעים...אני משתמש חדש..עכשיו אני רואה שאפשר באותה הודעה להכניס עוד מלל
קטעים..כמה שפחות לחפור

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
סינגל חדש:
נפשי בביצוע אולפן "תחיה מיוזיק" עם "מקהלתו של יוסף אפיק"
עיבודים ופלייבק: יוסף אפיק
050-4115425
אולפן הקלטות: "תחיה מיוזיק"
052-7147723
אני אצרף כאן בנוסף את הפלייבק לכלל הקהל הרחב וזאת בתודה ליוסף אפיק (מיוזיק אלפיים כאן בפורום) שעשה את כל העבודה המדהימה!
אל תשכחו לפרגן בלייקים!!! (לא פחות ממאה:))

קבצים מצורפים

• נפשי הגרסה הווקאלית.mp3
    10.5 MB · צפיות: 87
  • תמונת סינגל תחיה מיוזיק.jpg
    תמונת סינגל תחיה מיוזיק.jpg
    KB 901.1 · צפיות: 57
  • פלייבק ווקאלי לנפשי.mp3
    9.6 MB · צפיות: 79
  • הוסף לסימניות
השיר עבר עיבוד נוסף בעריכה,בעיה של פרפקציוניסטים...:)

קבצים מצורפים

• נפשי בגרסה הווקאלית.mp3
    6.6 MB · צפיות: 62
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מה שאני הבנתי שהכל שלו חוץ מכמה דברים בודדים שהוא השאיל ממקהלות ווקאליות אחרות ולא שהוא הכין מזה את הפלייבק

• הוסף לסימניות
ואלה אני מהזה רוצה לדעת איך עושים את הדגימות האלה
מי שיודע- בבקשה בבקשה בבקשה * מתחנן* אני מאוד ישמח אם יפרטו פה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה